Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
OG Estate 10.0%, Mikkeller Brewing NYC, United States
14 notes
3.6
OG Estate
10.0% Imperial Stout

Avis

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
OG Estate, United States
3.9
Kahvinen, sokerinen, jälkimaku suklainen. Sopiva jäkkäriksi. Suht ohut suutuntumaltaan, helppoa juotavaa, prosentit ei maistu.

Post author: Thralldomizer
Thralldomizer
5 years ago
3.5
Makea. Todella makea. Mutta onneksi myös paahteinen. Jälkiruokaa.

Post author: Johnny B
Johnny B
5 years ago
4.0

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
OG Estate, United States
4.0
MBC 03/19 Todella miellyttävää kahvisuutta, pehmeän paahteista, eikä lainkaan kitkerää. Kahvi on reilusti eniten esillä, taustalla suklaata, pähkinää, hieman vaniljaa ja karamellia. Kokonaisuus on todella makea ja sokerinen, jopa epätasapainoisen makea, mutta itselle toimii tällä hetkellä hyvin. Runko on keskitäyteläisen paremmalla puolella ja hiilihapot ovat täydellisen maltilliset, mutta huomattavat ilman oluen kuohumista suussa.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
OG Estate, United States
3.8
MBC 3/19 It pours black in colour with beige foam reaching nearly to four fingers. Foam settles slowly with a floating pillow and lacing on the sides. Aroma is of coffee, chocolate, syrup and malts and liquorice. Mouthfeel is thick, soft and smooth. Flavour follows aroma really well at the beginning. I actually enjoy the sweetness in this. It's not too sweet in my opinion. At the end the flavour turns really salty and liquorice which I also like. Altogether very enjoyable beer.

Post author: wezo
wezo
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.1

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller
5 years ago
OG Estate, United States
3.9
MBC 03/19. Lasiin ennen nukkumaanmenoa MNYCin kahvinen imperial stout. Mukana teossa ollut New Yorkilainen Parlor Coffee, joka on tähän tuonut Guatemalaista Pulcal-kahvia. Kaadettaessa stout vaikutti hieman liian kepeältä, mutta onneksi väri taittui lasissa tummemmaksi. Tuoksu on oikeastaan kivan kahvinen ja tumman maltainen. Suklaatakin löytyy ja pienesti lakritsia. Maku on yllättävän smooth, pehmeä. Odotin rehellisesti paljon pliisumpaa suutuntumaa, mutta tämähän on ihan sopivan makean suklainen, pehmeän kahvinen, maltainen ja yllättävän monipuolinen. Pienesti jopa salmiakkia, tähän sopivaa suolaisuutta. Kyllä tämä yllätti ja nimenomaan positiivisesti. Tasainen ja monipuolinen. Monet ovat sanoneet, jotta tämä olisi liian makea. Pyh, just hyvä! 3.9/5.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.5
Patrickin päivän kunniaksi yks olut, eihän normaalisti näin sunnuntaisin (köh köh). Tummaa, mustaa. Beige vaahto. Vahva tuoksu, kahvia, vaniljaa. Maku jatkaa samaa voimaa, samoilla aromeilla.

Post author: Pentti N
Pentti N
5 years ago
3.6

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller
5 years ago
OG Estate, United States
3.7
Alkuun oikein hyvä mutta miksi oi miksi laittaa tämä tälläiseen hehtaari tölkkiin. Nelosta alkuun meinasin mutta loppua kohden laski ja laski. Menee liian makeaksi. Pieni pettymys. 3.7