Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
George St. Colada Sour 4.5%, Evil Twin Brewing NYC, United States
8 ratings
3.3
George St. Colada Sour
4.5% Sour / Wild Ale
Brewed with milk sugar, pineapple, cream of coconut, & coconut flakes. Forward notes of sweet pineapple and creamy coconut with undertones of citric acidity. Lightly carbonated to invoke a velvety mouthfeel.

Reviews

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.6
Kiva kauppavahvunen sour. Maussa selkeästi esillä ananas ja kookos. Sopivasti happamuutta ja ihqun pirskahteleva. Samalla kaipais et tää ois silti vähän tiukempaa settiä

Post author: hwæt
hwæt
5 years ago
4.0
Mainio ja rohkea pina colada sour. Maussa reilusti ananasta ja kookosta, mutta turha imelyys ovelasti vältetty ja kokonaisuus pysyy voittopuolisesti hapanoluena. Erittäin raikas ja kesäinen homma.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.4
Melkoisen hapan, mutta vielä erityisen kuiva. Maussa selkeä kookos, mutta kirpeä hedelmä ja hieman ananasta.

Post author: Petri
Petri
@ Crafters
5 years ago
3.0
Cidermäinen, suht ok

Post author: suokki
suokki
5 years ago
George St. Colada Sour, United States
4.0
Tuoksuu pisuaarikiekoilta. Maistuu juurikin siltä miltä pitää. Hyvin poreilee kielellä. Haalean kusen väri. Menee pienessä lasissa mutta tuoppia en tilaisi. Suosittelen.

Post author: Pontikkapoika
Pontikkapoika
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
George St. Colada Sour, United States
3.0
Haisee pisuaarin sitruunakiekolta! Maistuu kookokselta! Mitä tämän perusteella voisi arvella, että onko hyvää vai ei? No hyväähän tämä on!!

Post author: Grey
Grey
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
George St. Colada Sour, United States
3.3
OLUT: George St.Colada PANIMO: Evil Twin NYC OLUTTYYPPI: Sour MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 4,5% VÄRI (EBC): Oljenkeltainen (4.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kookoksinen, pullahiivainen. Erilainen. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Mielenkiintoista! Ensipuraisu on selkeästi moninainen ja erilainen kuin ns.normi soureissa. Selkeä pullamaisuus, kookoksisuus, kukkaisuus ja merivetisyys ovat runsaana läsnä. Makuaistit tekevätkin kuperkeikkaa, kun on niin mielenkiintoinen kombo tässä. Kookos nousee nenään salakavalasti, kun happamuus makustelee suun puolella. Suutuntu on melko kepeä, hiilihapoton, aavistuksen melassinen, mantelinen ja kermainen. Jälkeen säilyy voimistuen ananaksisuus, vadelmaisuus sekä kookoksen kuori. MUUTA MAINITTAVAA: Happamampikin tämä olisi voinut olla. Kuitenkin selkeän erilainen sour ja sitäkautta pisteet omissa kirjoissa nousee aina. Puolihelppo. Voisi olla erittäin mielenkiintoinen nautittava Bahamalla.

Post author: Eetu
Eetu
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
George St. Colada Sour, United States
3.0
14.2 tölkitettyä paholaisen kaksosen Souria lasiin. Tuoksussa ananasta ja kookosta melko vahvasti esillä. Maku on myös erittäin kookoksinen, allekirjoittaneelle jo ehkä vähän liiankin. Makeutta löytyy erittäin runsaasti, joka pehmennetään asiaan kuuluvalla, sopivan hellyyttävällä kirpsakkuudella, joka päättyy erittäin mantelimaiseen loppuliukuun. Ei tämä nyt tahdo osua tolppien väliin, mutta kyllähän tämä kurkusta alas saadaan. 😁