Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street 5.5%, BrewDog, Scotland
42 valoraciones
3.4
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street
5.5% New England IPA / Hazy IPA

Opiniones

Post author: Bonne1978
Bonne1978
5 years ago
3.5

Post author: Esko N
Esko N
@ Systembolaget Pajala
5 years ago
2.5
Brewdoggon kullansävyinen NEIPA. Hitto ku on sakkanen. Ei kannata säilyttää kyljellään. Samea olut tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä. Ohut vaahto suojaa hieman aromeja. Maku on suoraan sanottuna pettymys. Sitruunaa, ananasta, greippiä ja hieman mangoa humaloinnista löytyy mutta maku on ihmeellisen lattea ja hento. Happamuutta tai katkeroa ei juuri ole. Jälkimaku on puolestaan trooppisen makea, jälkihöyrynö hieman jopa ällöttävän imelä.

Post author: Johan G
Johan G
5 years ago
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street, Scotland
4.0

Post author: Janne P
Janne P
5 years ago
4.3

Post author: Send_more_beer
Send_more_beer
5 years ago
3.5

Post author: Jamie K
Jamie K
@ BrewDog Webshop
5 years ago
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street, Scotland
4.0
Nice smooth tasting ale Good mix of hoppy flavours, underlying sweetness with a subtle bitterness lingering at end. Nice

Post author: Vellu R
Vellu R
5 years ago
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street, Scotland
3.2
Samea keltainen Malmö Beer festivalin spesiaaliolut kaatuu lasiin maltillisen vaahdon kanssa, joka häviää nopeasti jättämättä pitsiä. Tuoksua dominoi Brewdogin ananas, eikä sen alta oikein löydy mitään muuta. Maussa ananasta, greippiä. Maltaista keksiä ja mukava jälkikatkerointi. Suutuntuma öljyinen ja pehmeä. Hieman jää hedelmäinen iloittelu laimeaksi. Kokonaisuutena ihan ok. NEIPA, mutta kaikilta osin hieman laimean oloinen. Varmasti olisi tuoreena ollut huomattavasti parempi, mutta nyt 3kk vanhana ei mitään maailmaa mullistavaa.

Post author: Daniel
Daniel
5 years ago
BrewDog Vs. Brygghuset Finn Two Way Street, Scotland
4.0
Etikett 4* Geruch 4* Aussehen 5* Geschmack 4* Süffiges, etwas herbes Bier mit einer leichten Apfel-Honignote. Sehr erfrischend!

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
5 years ago
5.0
Taas BrewDog webshop... Kahden sormen hidas saippuavaahto. Väri oranssihtava puolisamea keltainen. Todella hiivainen, kevyt hiiva nousee hiilihappojen muassa takaisin pintaan tehden samalla pohjalle kattavan maton. Tuoksu aprikoosia, appelsiinia ja greippiä. Maku reilun greippisen äkkiväärä, samalla appelsiininen, mutta myös trooppisen pehmeä. Monipuolinen sitrus, todella raikas, kesäinen. Jälkimaku viipyivät sorbettisena. Greippisyys saa janoamaan koko ajan lisää. Kukin edetessä loppua kohden korostuu appelsiini höystettynä greipin kuorella. Katkerot just niin kuin pitää ja maku loistavasti kasattu!Yksinkertaisesti loistava! Mahtava humalointi. Ps. Suodatin kokeeksi hiivainen käsin pohjan. Ei ainakaan parantunut, tämä vaati hiivansa!

Post author: Mare
Mare
@ BrewDog Webshop
5 years ago
3.8
Hyvä trooppisen makea aromihumalointi, tarpeeksi runkoa ja loppuun vahvahko katkero. Hyvin uppoaa useampikin.