Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Beer One 7.5%, Fuller's Griffin Brewery (Asahi Breweries), England
102 ratings
3.4
Beer One
7.5% English Strong Ale
Unlock the Fuller's sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
As its name suggests Fuller's Beer One is the start of something very special. This is the first beer developed in our new pilot plant. Brewed with all English hops. Beer One is a rich, fruity ale to savour.
IBU: 40

Reviews

Post author: Heinojii
Heinojii
3 years ago
4.0

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
3 years ago
Beer One, England
3.7
Kuparisenruskeaa ja kirkasta. Vähäinen isokuplainen vaahto. Tuoksu hyvin makean karamellinen, hunajainen, viikunainen, luumuinen ja portviinimäinen. Maku makean ja katkeran maltainen, karamellinen, luumuinen, portviinimäinen sekä humalaisen katkera, makeuden viedessä makumaailmaa. Suutuntuma on pehmeä ja makumaailma miellyttävän täyteläinen. Alkoholi lämmittää mukavasti taustalla. Täyteläisen maltainen ja karamellisen lämmittävä olut. Erittäin miellyttävä yllätys!

Post author: Petri H
Petri H
4 years ago
3.9

Post author: Markus K
Markus K
5 years ago
3.7
Täyteläinen ja jouluinen lämmittäjä

Post author: Petri P
Petri P
5 years ago
5.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Prisma Joensuu
5 years ago
Beer One, England
3.7
Kesän inhottavin asia eli orapihlaja-aidan leikkaaminen on nyt ohi ja on aika ansaitusti ihastella kättensä jälkiä saunan jälkeen. Palkinnoksi itselleni kaadoin tuopillisen britti alea. Olut on nättiä kuparin ruskeaa ja siihen muodostuu luonnonvalkea kermavaahtomainen vaahto. TUOKSU on sitruksinen, hieman toffeeinen ja luumuinen sekä maltainen. MAKU on rakennettu vahvan maltaisen tukipylvään päälle. Maussa kivasti myös mausteisuutta, kevyttä sitruunaisuutta, luumua ja varsinkin loppua kohti runsaasti toffeeisuutta. SUUTUNTUMA on täyteläinen- ja melko pehmeä. Oikein mukava palauttava ale monen tunnin uurastamisen jälkeen (mm. aidan rungosta lähti noin metri korkeutta). Vahva ja laadukas teos. Nautiskeluun ja elpymiseen 👌, ei ehkä niinkään tarkkaan maisteluun.

Post author: Jukka I
Jukka I
5 years ago
4.5
Mielenkiintoinen, vaatii jatkotutkimuksia. Monipuolinen

Post author: Jani S
Jani S
5 years ago
2.9

Post author: Petteri T
Petteri T
@ De Klomp
5 years ago
4.0

Post author: JJ
JJ
@ Alko Ympyrätalo
5 years ago
3.5