Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Even More Candy Bars Edition 1 14.0%, Evil Twin Brewing NYC, United States
4 notes
Even More Candy Bars Edition 1
14.0% Milk Stout / Sweet Stout

Avis

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Even More Candy Bars Edition 1, United States
4.2
14/02/19 tölkitetty Evil Twin NYC uusi Imperial Milk/Sweet Stout. Olut kaatuu lasiin paksun öljyisenä ja täysin pikimustana. Kermaisen ruskea vaahtokukkanen nousee hetkeksi oluen pinnalle. Tuoksu on pähkinäinen, maitosuklainen, aavistuksen lakritsinen ja suolainen. Miellyttävä. Maussa makeutta riittää, mutta se ei onneksi mene överiksi. Kokonaisuus on pehmeän pyöreä ja upeasti balanssissa. Edes 14% alko ei missään vaiheessa nouse esiin. Maussa on (ehkä nimestä johtuen) Snickkers-patukkaa, maitosuklaata, pikakahvia ja hivenen lakritsia. Paahdettua tummaa mallasta ja maapähkinävoita. Suutuntuma on runsas ja voisen öljyinen. Todella runsas ja upean balanssissa oleva jälkiruoka-stout. Makeus ei missä vaiheessa aja yli, ja alkoholikin on täydellisesti piilossa. 4,2 tähteä.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.9
Oisin toivonu sukalisempaa kokonaisuutta, hieman makeampaa. Nyt melko kitkerä ja ei lämmetessä muutu juurikaan paremmaksi. Pettymys

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Even More Candy Bars Edition 1, United States
4.4
Suolainen, suklaapatukkamainen. Lievästi löytyy luvattua Butterfingeriä. Hiukan suolamainen. Semisti hapokas. Jakaa varmasti mielipiteitä.