Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Antecedent 9.0%, Alefarm Brewing, Denmark
7 notes
3.9
Antecedent
9.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Drix
Drix
4 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
5 years ago
Antecedent, Denmark
4.1
Päälle 5 viikkoa tölkityksestä. Sormen paksuinen tiivis valkea vaahto. Samean keltainen dipa. Tuoksussa kirpeähköä happamaa sitrusta, makean trooppista pehmeää hedelmämehua (persikkaa, mangoa, cantaloupea, mandariinia, ananasta), kevyttä humalaa ja vaalean kauraista ohramallasta. Maussa alkuun hapanta ja kepeästi kuivattavaa sitruunaista ja greippistä pehmeää mehuisuutta sekä yrttistä humalointia, sitten raikasta mehuisan makeahkoa trooppista hedelmää (mandariinia/appelsiinia, persikkaa/aprikoosia, mangoa, ananasta) ja kauraista ohramallasta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaussa kevyen sitruksista hedelmämehua. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. --------------- Kyllähän tämä nousee tähän mennessä parhaaksi Alefarmin ipa/dipaksi. Runkoa löytyy prosentteihin ja alkoholi täysin piilossa. Aika tasapainoinen tapaus ja mukavaa raikasta hedelmäisyyttä. Maku on parempi kuin tuoksu. Jotta tämä olisi ollut vielä parempi, ois saanut runsautta olla vielä vähän enemmän ja maussa hedelmäisyys päällepuskevampaa. Vaikka runko on ok, mut se silti jää alusta hieman ohkaiseksi. Kyllä tämä on 9%:na ihan liian helppoa juotavaa, mutta näihin prosentteihin saa parhaat panimot (lue jenkit ja pari uk) vähän tuhdimman kokonaisuuden aikaan. Toivottavasti jatkavat parantamista vielä. Hyvään suuntaan menevät. Todella lähellä 4,2.

Post author: Dams34
Dams34
5 years ago
4.7

Post author: Guillaume P
Guillaume P
5 years ago
4.3

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Boxbeers
5 years ago
Antecedent, Denmark
4.4
Todella hyvä ja maukas dipa. Ulkonäkö ja tuoksu bueno. Trooppinen, hedelmäinen, pehmeä. Alkoholi piilotettu täysin. Firman paras so far.

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
Antecedent, Denmark
4.8
Onpahan loistava trooppinen hedelmäsose. Aivan törkeen hyvää tavaraa. Varmaan Alefarmin parhaimmistoa.

Post author: Niko O
Niko O
@ Boxbeers.com
5 years ago
4.7
Olut on täysin samean keltaista, reilun kolmen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, passiohedelmäinen, sitruksinen, ananaksinen, appelsiininen, greippinen, hieman karamellinen ja aavistuksen humalainen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja olisi kuin joisi täysmehua, joka on vain normaalia makeampaa. Maussa on tuoksun mukaisesti runsaasti trooppisia hedelmiä, mangoa, cantaloupemelonia, passionhedelmää, appelsiinia, greippiä, persikkaa, ananasta, karamellia ja aavistus humalaa. Loistava DIPA, joka menisi melkein mehusta. Alkoholista ei ole häivähdystäkään ja täyteläisyys on juuri, mitä tällaiselta odottaisikin.