Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fanatic 6.0%, Naparbier, Spain
29 ratings
3.6
Fanatic
6.0% India Pale Ale

Reviews

Post author: Angel Hispano R
Angel Hispano R
4 years ago
3.5

Post author: Perttu
Perttu
@ Olutravintola Oljenkorsi
5 years ago
2.5
Oljenkeltainen samea väri. Ei juuri vaahtoa. Tuoksu on mieto ja vivahtaa parmesaanijuustolle ja greipille. Makukin on yllättävän mieto. Harmiton dokattava.

Post author: Buck
Buck
5 years ago
3.5

Post author: Sipirnos
Sipirnos
5 years ago
4.5

Post author: Buck
Buck
5 years ago
4.0

Post author: Océ
Océ
5 years ago
3.5

Post author: Paul G
Paul G
5 years ago
3.8
Nice but slightly confusing! Lovely IPA flavours and super creamy but a malt flavour that you’d expect from a bitter. Enjoyable and I would have it again just a bit odd.

Post author: The Ironyste
The Ironyste
5 years ago
4.5

Post author: Vlad M
Vlad M
5 years ago
3.0

Post author: Grey
Grey
@ Honest Brew
5 years ago
Fanatic, Spain
3.7
Itselleni uuden panimon ääreen; Naparbier, Pamplona, Espanja. OLUT: Fanatic PANIMO: Naparbier OLUTTYYPPI: IPA MAA: Espanja VAHVUUS: 6,0% VÄRI (EBC): Mangonkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Pehmeä kaurainen ja runsaan pehmeä hedelmäinen. VAAHTO: Kolmen sormen mittainen, erittäin tiivis ja pienikuplainen. Runsaasti seittimäistä pitsiä jättävä. GREY'S VIEW Pehmeän, hedelmäisen, sitruksisen, kaurainen alku. Tyylihän on siis Oat Cream IPA, joten ihan lupaavalta vaikuttaa. Makuina; kauraa, runsaammin greipinmehua, ananasta, ananaksenkuorta. Tuo kaura on puoli dominoiva tässä ja luo mukavan kevyttä krokanttisuutta runkoon. Runko on piiloinen, vaikea havaita, mutta taittuu kuitenkin kevyemmän puoleen. Tahmaavaa soppaa se on. Jälkimaussa greippimehuisuus jää, yrttisyys vie myös hieman kieltä mukanaan ja kevyt niittyisyys säestää kokonaisuutta. MUUTA MAINITTAVAA: Oikein on nimensä veroinen Fanatic. Kuumissa olosuhteissa tämä olisi aivan mahtava, mutta kyllä se sadekuurojen keskellä täällä koto suomessakin ihan ikeniin menee. Canned 20/6/2019 Tasted 11/7/2019