Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
After Party 8.0%, Alefarm Brewing, Denmark
5 ratings
3.4
After Party
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Folley
Folley
5 years ago
4.2
Une très très bonne DIPA sur le côté amer résine fraîche. Très désaltérante sans aucun excès de sucre ou d'alcool. Une longueur en bouche superbe.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Boxbeers
5 years ago
After Party, Denmark
3.6
Odotettua parempi. Hedelmäinen, raikas. Hieman hopburnia perään.

Post author: Niko O
Niko O
@ Boxbeers.com
5 years ago
3.8
Olut on samean keltaista, kuohkealla, melkein kolmen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, greippinen, passiohedelmäinen, mangoinen, cantaloupemeloninen, hieman havuinen ja aavistuksen humalainen. Runko on keskitäyteläinen, raikas, hiilihappoinen ja makean katkeroinen. Maussa on tuoksun mukaan trooppisia hedelmiä, mangoa, cantaloupemelonia, passiohedelmää, sitrusta ja greippiä, joiden ohessa tulee myös yllättävän vahvasti havut ja humala katkeroineen. Ihan maukas DIPA, joka antaa tuoksussa erittäin paljon hyviä asioita, mutta siitä syystä odotin myös maun oikein räjähtävän suussa. Tätähän ei tapahtunut niin suuressa määrässä, kuin odotin, joka taas jätti kokonaisuuden hieman latteaksi. Yleisesti ottaen kuitenkin kohtuullisen hyvä kokonaisuus.

Post author: Juuso A
Juuso A
@ Boxbeers.com
5 years ago
After Party, Denmark
3.4
Täst ei jää oikein mitään käteen. Mut täs ei myöskään oo mitään vikaa. Aika peruskauraa siis ilmeisimmin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers
5 years ago
After Party, Denmark
3.5
3 viikkoa tölkityksestä. Reilun sormen paksuinen valkea vaahto. Sameahko tummemman keltainen dipa. Tuoksussa mehuisaa happamahkoa sitruunaa, ruohoista kukkaisuutta, pehmeän ananaksisen ja persikkaisen hedelmämehuinen sekä pehmeän vaaleamman maltainen. Maussa reilummin hapanta ja kuivattavaa pehmeää sitruunamehua ja kevyesti greippiä, kepeästi makeahkoa hedelmämehua (ananasta, persikkaa ja mandariinia), kepeästi yrttistä ja ruohoista humalaa, kevyesti saippuaa ja kukkaisuutta sekä rouhean leipäistä maltaisuutta. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on happamahkon kypsän sitruksinen ja kepeän pehmeän kypsän hedelmäinen. Suutuntuma on suht kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ----------- Ei tunnistaisi dipaksi sokkona, mut tuntumaltaan kääntyy kuitenkin dipan suuntaan. Suht yksipuolinen makumaailma, sitrusta, kuivakkaa humalaisuutta ja kepeää ananaksista trooppista hedelmäisyyttä. Helppo juotava, mutta siinä se, ei oikein mitään mieluisempaa mihin tarttua. Lämmetessä tarjoaa enemmän kuin kylmänä.