Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Electrocution 8.0%, Salama Brewing Company, Finland
698 notes
3.8
Electrocution
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Electrocution is the final destiny of true meanies. Irrespective whether you are a giant murderous shark, a henchman with a guillotine hat or a ruthless dark cyborg serving an evil empire somewhere in the Universe, it is meant to be that your end will come through a memorable frying. The most memorable baddies always leave with style! Now, we feel that you might exactly be this kind of an evildoer. That’s why we brewed this lethally delicious and electrifying DIPA to you, a brain-frying beer that is fated to be your destiny.
IBU : 76
Houblon : Azacca, Citra, Mosaic

Avis

Post author: Riku K
Riku K
@ Alko Pirkkala Partola
5 days ago
Electrocution, Finland
3.5
Maistetaan tämä uudestaan. Puolitoista vuotta juonut viimeksi. Hyvää paksua on vaahto ja pysyvää. Väri on ruskean keltainen ja hennon samea. Jos purkin kyljessä lukee Neipa niin väri on kaukana siitä. Salamalla on joku on ongelma prosessissa tai sitten on lähdetty oikomaan ja säästämään. Tämä olut oli viimeksi huippu värinen. Täysin kirkkaan keltainen ja paksun samea. Värin perusteella tässä on alettu säästämään humalan määrässä ja lisätty maltaan määrää. Niin on olit halvempi tehdä. Onko Salama ruvennut säästö linjalla. Onko Salamasta tullut nykyään bulkki panimo. Nämä nyky Salaman oluet on kaikki samasta muotista tehtyjä. Jotain on tapahtunut. Tuoksu on hyvä. Mutta mallas tulee Apojen tavoin esiin. Sitrusta, herukkaa, viinirypäleitä, melonia. Tuoksu on kyllä. Aprikoosia Maku. Kyllä on oiottu ja säästetään jossain. Prosessissa on ongelmaa ihan varmaan. Mallas maistuu selvästi. On ruvettu säästö linjalle. Harmi juttu jos Salama on lähtenyt bulkki linjalle. Onneksi Suomessa on muitakin panimoita. Salamaan saa nykyään pettyä koko ajan. Mallas, aika paljon hiivaisuutta, viinirypäleitä, alko tulee vähän läpi. Kuiva, hiivainen. Tämä on kuin Makun Apat vahvempana ja hiivaisempana. Hedelmää on yllättävän vähän. Ei tämä huono ole mutta jos olen tälle antanut viimeksi 4.4. niin kaukana tämä siitä on. Tämä on perus laadukas bulkki Apa. Neipaa tämä ei ole nähnytkään. Mikä helvetti Salamaa vaivaa. Näitä vastaavia on tullut jo useampia vastaan. Sattumaa ei voi siis olla. Mun veikkaus on että säästetään raaka aineissa. Mallasta lisätty, humalaa vähennetty. Siltä se vaikuttaa. Keskinkertainen Tupla IPA. Hiivaisuus tulee alusta loppuun. Tässä genressä 3.5 nyky pisteet.

Post author: Colin76
Colin76
@ Alko Sello
9 days ago
3.6
Samea oljenkeltainen väri. Tuoksu kuivahkon sitruunainen, ohut. Maku on kevyt (huomioitava alkoholi%), varsin tasapainoinen Double NEIPA. Mennään äärirajoilla puskeeko alkoholi läpi.

Post author: Jaska
Jaska
15 days ago
3.9

Post author: Toni K
Toni K
22 days ago
3.9

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Alko Ulvila
23 days ago
Electrocution, Finland
3.4
Maku paranee kun antaa vähän hengittää

Post author: Timppa
Timppa
24 days ago
5.0

Post author: Mjuzique
Mjuzique
27 days ago
3.5
Ihan validi lajissaan

Post author: Jupe
Jupe
@ Alko Seinäjoki Prisma
1 month ago
Electrocution, Finland
3.8
Oikein maukas dipa, sopivasti hedelmää ja katkeroa.

Post author: Tommi
Tommi
@ Alko Forssa
1 month ago
4.5
No on hyvä. Hyvä hedelmäisyys ja rapsakka kuivahko humalointi. Tykkään tästä.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Alko Linnanmaa
1 month ago
Electrocution, Finland
3.8