Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Big Sky Lullaby 8.2%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
3 notes
Big Sky Lullaby
8.2% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Sky Lullaby, United States
3.6
Dänkkinen ja yrittinen dipa. Aika samankaltainen kuin monet muutkin Mikkeller SD:n tuotteet. Ei mitenkään mieleenpainuva kokonaisuus.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Sky Lullaby, United States
3.7
Mikkellerin Dipaa lurahtaa lasiin.Kevyen ruohoisuuden ja persikkaisen tuoksun saattelemana. Maku puolellakin on havaittavissa kevyttä persikkaa,greippiä,ananasta,ruohoisuutta ja kevyttä tunkaisuutta,aavistuksella palasaippuaa.Tymäkällä humaloinnilla tietenkin.Loppu slaidissa enemmän kuivaavaa greippiä ja katkeroa. Ei niitä raikkaamman pään Dipoja ole tämä tuotos.Vähän jopa alko nostelee liikaa päätään aavistuksen ylikypsän ja tunkaisen maun kyljessä. Hyvin se silti lasista katoaa kohti ääretöntä.😎👊🏻

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Big Sky Lullaby, United States
3.5
Tölkitetty 15.1.2019 Samea meripihkan värinen DIPA. Parin kolmen sormen vaalean keltainen vaahto käväisi pitsit jättäen. Tuoksu on makean trooppishedelmäinen, yrttinen, minttuinen, tuoreen ruohoinen, kukkainen. Suutuntuma on täyteläinen, pehmeä ja kevyen hiilihappoinen. Maku noudattelee tuoksun linjaa ollen makean hedelmäinen, yrttinen. Minttu tai jopa vihreä tee maistuu jännästi lisänä vastaleikattu ruoho, hiivaleipäinen runko. Jälkimaussa pehmeät katkerot, mutta harmikseni vähäistä saippuaisuutta. Omituinen tekele; pehmeä, mutta saippuaisuus häiritsee.