Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Funk X Punk 5.5%, Brewdog Overworks, Scotland
186 ratings
3.5
Funk X Punk
5.5% Sour IPA / Wild IPA
42 IBU. 1053 OG.

Reviews

Post author: William R
William R
1 year ago
4.8

Post author: Spiroux E
Spiroux E
1 year ago
4.3

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
2 years ago
3.3

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ Alko Seinäjoki Prisma
2 years ago
3.6
Pariksi vuodeksi kaappiin unohtunut collab vihdoin lasiin. Tuoksu on raikas, hiivainen, hapan, jokseenkin saisonmainen. Runko on kevyt, raikas ja helppo. Suutuntuma on kuivahko ja kuohuviinimäinen. Maku on hyvin hillittu, kevyen hapan, hieman sitruksinen ja jopa marjainen. Erityisesti happamat marjat, kuten puolukka, karpalo ja pihlajanmarja tulevat mieleen, vaikkei suoranaisesti näitä makuja löydy. Saisonmainen hiivaisuus jatkuu maussakin. Jälkimaussa hyvin kevyttä makeutta, pehmeää maltaisuutta ja raikasta happamuutta. En tiedä mistä syystä tämä on jäänyt kaappiin lojumaan, mutta PE huitelee vasta 03/22, joten "hyvissä ajoin" tuli nautittua. Hyvin erikoinen olut. Päällimmäisenä ajatuksena sekoitus sour alea, saisonia ja ipaa, joka on mielenkiintoinen yhdistelmä. Ei herättänyt mitään heureka-elämyksiä, eikä ole mitään muuta olutta mihin verrata, mutta kokonaisuutena kuitenkin aivan pätevä olut.

Post author: Leif C
Leif C
3 years ago
3.0
Parinsormenleveydenverran vaaleaa nopeastilaskevaa suurikuplaista vaahtoa puolikirkkaan punertavankeltaisen oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen hiivaisen pihkaisen lempeältä ja maistuu mehuisan veriappelsiinisen greippisen lepposalta, silleen kolme bojoo. PE: 12/03/22.

Post author: Sacha_DM
Sacha_DM
3 years ago
3.2

Post author: William R
William R
@ Le biercail
3 years ago
4.8

Post author: Hemmo
Hemmo
@ BrewDog Webshop
4 years ago
2.0
Aika pliisu

Post author: Daniel
Daniel
4 years ago
Funk X Punk, Scotland
2.5
Etikett 3* Geruch 4* Aussehen 5* Geschmack 2* Spezialbier aus dem Hause Brewdog zum 800er. Bleibt leider hinter den Erwartungen. Schmeckt trocken und geschmacklos. Nimmt gegen Ende etwas Fahrt auf. Für mich trotzdem zu wenig. Mit dem Foto bin ich zufrieden. 🐈

Post author: Senato7
Senato7
4 years ago
3.7