Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mufloni Kauramoottori 10.0%, Panimoravintola Beer Hunter's, Finland
275 ratings
3.8
Mufloni Kauramoottori
10.0% Oatmeal Stout
49,0 EBU. 22,6 ‘P.
IBU: 49

Reviews

Post author: orson
orson
@ Alko Keskusta Kuopio
7 months ago
Mufloni Kauramoottori, Finland
3.7
Ei tietoa milloin pullotettu. Paras ennen päiväys mennyt umpeen lähes kolme vuotta sitten, eli 1/21. Tosi laimea suutuntuma. Hiilihapot näyttää myös kadonneen. Mukavan pehmeä kuitenkin. Paahteisuutta, kahvia ja suklaata. Varmaan paras terä mennyt jo, mutta ei tämä nyt missään nimessä pilalla ole.

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Prisma Kuopio
3 years ago
Mufloni Kauramoottori, Finland
3.9
Kevyen punertavan tummanruskeaa ja lähes sysimustaa ja läpinäkymätöntä. Kepoinen, rusehtava ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean luumuinen, hieman jopa romminen ja paahteisen tumman maltainen. Maku makean rusinainen ja luumuinen, siirappinen, romminen/viskinen, topakan tumman maltainen sekä kevyen paahteinen ja katkera. Maut ovat oikein miellyttävät, mutteivät aivan parhaassa tasapainossa. Jokin ikävä kitkeryys meinaa puskea läpi koko matkan. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja pehmeähkö. Enemmänkin voisi olla. Maun puolesta pakko olla käynyt tynnyrissä. Maukas, tuhti ja keskitäyteläinen stout, johon pieni tasapainon ja täyteläisyyden lisäys olisi ollut piste sen kuuluisan iin päälle. Näinkin erittäin nautinnollinen kokemus.

Post author: Tontsenteri
Tontsenteri
@ Alko Lempäälä
4 years ago
3.7
Suklainen tuoksu.Maussa mukavaa suklaisuutta,kaura pyöristää makua jopa maitosuklaisuuden suuntaan..Alko pysyy piilossa ja maku paletti mukavan suklaisena loppuun asti,pidin kyllä..👍

Post author: makustelu.fi
makustelu.fi
@ Alko Verkkokauppa
4 years ago
3.0

Post author: Thyy
Thyy
@ Panimoravintola Beer Hunter's
4 years ago
Mufloni Kauramoottori, Finland
4.2
Olut on väriltään pikimusta ja vaahdoton olut. Tuoksu paahteinen, mokkainen. Hieman myös alkoholituoksuu läpi. Maku on kahvinen, mokkainen, suklainen, kevyen lakritsinen. Pehmeä stoutti ja hieman makeuttakin on havaittavissa. Sopii riista, suklaistenherkkujen, nautiskelujuomana tai makeana jälkiruokana. Oikein mainio Stout!

Post author: Jalmari64
Jalmari64
4 years ago
Mufloni Kauramoottori, Finland
4.5
Pidin oikein paljon. Paahtunutta ja synkkää!

Post author: Peetu
Peetu
4 years ago
3.3

Post author: Leif C
Leif C
4 years ago
3.0
Tuoksuu makean alkoholisen maltaisen namiskuukkelille ja maistuu stydin-lempeän lämmittävän-hempeän mitäänsanomattomanhyvältä?? Tykkään vaikka ei oo mauilla pilattu, jännä mitäihmettä fiilis joka hömpsyn jälkeen,vaikea marista kun on noin neutraali maultaan mutta... jotain puuttuu ..niinkuin makua, siksi vain kolme bojoa.. PE: 01/21.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Alko Kauklahti
4 years ago
Mufloni Kauramoottori, Finland
3.6
Ihan maukas perus imp. Paahteinen. Ei mitään erikoista tosin.

Post author: Minna V
Minna V
@ Alko Eura
5 years ago
4.0
Hieno paahteinen imperial stout. Tuttua Mufloni laatua.