Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Too Many Opinions Water Down The Original Idea. 8.0%, Verdant Brewing Co., England
30 arviota
3.7
Too Many Opinions Water Down The Original Idea.
8.0% Imperial IPA / Double IPA
A clean malt bill and tonnes of piney resiny Simcoe, Amarillo, Cascade and Chinook

Arviot

Post author: Simon P
Simon P
@ Constantine Off License
3 years ago
Too Many Opinions Water Down The Original Idea., England
4.2

Post author: Ein0Tee
Ein0Tee
3 years ago
4.0

Post author: Darren McSorley
Darren McSorley
3 years ago
4.0

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Too Many Opinions Water Down The Original Idea., England
3.8
Vielä yömyssynä Verdantin tuplaipa, West coast style. Todella reilusti lilluu hiivahippuja, tippuvat lasin pohjalle pikkuhiljaa (kts. pikkukuva). Muuten tyylikäs olut ja vaahto, jonka saa pyöriteltyä uudelleen pintaan. Tuoksu on kylmänä aika mieto, lämmettyään kypsää hedelmää ja havuisuutta irtoaa. Maussa kypsän greippinen lähtö. Runsas suutuntuma, mallasta mukavasti esillä. Pehmeän ylikypsää hedelmää (sitruksia edelleen reilusti) ja loppua kohti havuisuutta koko ajan enemmän esillä. Jälkimaku greippisen ja havuisen kuivaava ja pitkä. Kyllähän se tämäkin Verdant maistui, vähän erilainen tulokulma kuin aiemmissa modernimmissa ipoissa/apoissa mitä heiltä maistanut. Mukava rauhassa nautiskeltava ja haastava olut.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Too Many Opinions Water Down The Original Idea., England
3.7

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.1
Tölkitetty 28.4.2020, joten ikää 7,5 viikkoa. Lyhyempää juhannusarviota. West Coast DIPAa etiketin mukaan. En jaksanut ottaa kuvaa. 😄 Hyvin mallasvetoinen tuoksu kylmänä, johon lämmetessä tulee mukaan kuivahedelmäistä aprikoosia ja tuoreempaa appelsiinia. Maussa ylikypsempää mehukasta happamaa sitruksista osin kuivattavaa greippisyyttä, kuivakkaa yrttiä ja havuisuutta, makeamman mehuisaa trooppista hedelmää (eniten appelsiinia, aprikoosia, sitten ananasta, persikkaa) ja kepeää maltaisuutta. Suutuntumassa mukava lähemmäs keskitäyteläinen pehmeä runko kepeällä hiilihapolla. Reilumpaa katkeroa alkuun pehmentyen nopeahkosti. Sellainen modernin sävyn omaava west coast dipa. Tästä löytyy se perinteisemmän wc dipan ja yleensäkin dipan sävyt, joita kaipailee aina silloin tällöin nykyisistä dipoista. Laadukas ja maukas.

Post author: Jonny B
Jonny B
3 years ago
3.7

Post author: Musti77
Musti77
3 years ago
3.5

Post author: Tommi L
Tommi L
3 years ago
3.8

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Too Many Opinions Water Down The Original Idea., England
3.9
Työviikon, salin ja saunan jälkeen olutta. Meinasin juoda jotain tummaa, mutta ei näin lämpimän päivän päätteeksi jaksa, joten Verdantin West Coast tupla IPAa lasiin. Tölkitetty 1.5kk sitten. ULKOASULTAAN olut on sameaa kullanruskeaa ja siihen muodostuu paksu luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on persikkainen, vähän mangoinen ja ananaksinen, mandariininen, hieman dänkki ja havuinen. MAKU jatkuu kivihedelmäisenä ja hieman dänkki-havu-mausteyrttisenä. Jälkimaussa sellaista toffeeista pihkaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja hieman öljyisen lipevä. Tyylille sopiva hapotus. Mmm... Hedelmäisellä humaloinnilla pehmennetty West Coast. Ei paha idea. Olisiko tuoreempana ollut hedelmäisempi? 🤔 Miellyttävä saunanjälkeinen tervapääskyjen ja lokkien seuranata juoma. Ja vielä aasin sillalla päivän offtopic tiedonjyvä: tervapääsky ei ole pääsky vaan kuuluu liitäjiin.