Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tripper Bocker 8.5%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
16 ratings
3.6
Tripper Bocker
8.5% Doppelbock

Reviews

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.5
Vahva ja runsas maku. Vadelma hyvin messissä. Puoli litraa vähän turhan iso annoskoko.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.7
Kesäloman ensimmäinen olut. MBC 02/19 mukana tullut hivenen erikoisempi Mikkeller SD:n tuotos. Vadelmalla höystetty Dobbelbock, jossa alkoa 8,5%. Olut kaatuu lasiin ruskean mustana, ja muodostaa pinnalleen hennon ruskean vaahdon. Tuoksussa vadelmat ja marjaisuus selvästi esille. Niiden lisäksi aavistus savua, kahvia ja tummaa mallasta. Maku on alkuun melko hämmentävä. Tumman maltaista ja limppuista olutta, mutta jälkimaussa kirpeää vadelmaa ja reilusti makeahkoa marjaisuutta. Mukana on myös aavistus kahvia ja suklaan aromeita. Happoja keskiverrosti, ja alkoholi on hyvin piilossa. Jotenkin perverssillä tavalla nämä maut kuitenkin toimivat yhteen kivasti, ja kokonaisuus on pirteän erillainen. 3,7 tähteä.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.6
Ihan kiva, mutta outo marjaisuus häiritsee.

Post author: Tom L
Tom L
5 years ago
3.5

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.9
Ennalta voisin sanoa, että tämä on MBC02/19 -setin erikoisin olut. Vadelmainen 8,5% tuplapukki. Todella mielenkiintoinen. Väri erittäin tumma, sanoisin jopa stoutmainen. Tuoksussa pitäisi olla vadelmaa ja sitä tässä todellakin on! Hapanta sellaista, mutta makean suklainen tuoksumaailma on myös erittäin mukavasti tunnistettavissa. Lisäksi tummaa mallasta ja kahvia. On muuten just erikoisen hyvä tuoksu! Maku kohtaa erittäin hyvin tuoksun. Vadelman happamuus kohtaa suklaisen makeuden ja paahteisen maltaan. On kyllä niin erikoinen olut etten ole hetkeen maistanut. Hyvällä tavalla. Upea erikoissekoitus vähän kaikkea. 3.9/5.

Post author: Jirka
Jirka
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.8
MBC Mukavan vadelmainen ja suklainen. Iloinen yllätys.

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Tripper Bocker, United States
4.0
Suklaata, vadelmaa, hieman savuisuutta ja sopivaa makeutta! Hiukan erikoisempi konsepti, mutta lopputulos on oikein toimiva!

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.5
Tölkki sanoo lager, mutta kaunis bock tää on. Aika samankaltainen olemus kuin aiempi Malmgårdin Bock, mutta nuo iki-ihanat vadelmat pomppaa maltaan seasta esiin. Paksua ja ruskeaa tavaraa, beigeä vaahtoa. Todella villi, todella mahtava yhdistelmä. Raikasta marjaa ja weißemaisuutta, tymäkkää maltaista baijerilaista jytyä. Muuta voi sanoa ku hattua nostaa.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.6
Onpas erikoinen. Niin tummaa ettei valoa läpäise edes reunoilta. Tuoksuu vadelmille ja aavistuksen maltaalle. Maku on melkein puhdasta vadelmaa näin kylmänä ainakin. Makean ja kirpeän ja purevan vadelmainen. Todella kevyttä mutta maistuvaa. Onhan jännittävä viritys, ei tätä lageriksi tohtisi kutsua maun ja ulkonäön perusteella. Tulee mieleen sellainen tukeva Muumi-limppari maltaalla. Joka nielaisun jälkeen pitää vähän irvistää kun vadelman makeus sekoittuu johonkin tukevaan, jotenkin liköörinen maku. Ei kyllä lemppareihin mene, mutta mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Bar
5 years ago
Tripper Bocker, United States
3.7
Onhan tämä taas mielenkiintoinen viritys. Ei lagerilta näytä eikä maistu. Todella paahteinen stouttimainen hyvä olut. 3.7