Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mikkel Jackson 7.0%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
17 notes
3.8
Mikkel Jackson
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.6

Post author: Eetu O
Eetu O
5 years ago
4.0

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Mikkel Jackson, United States
3.8

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.6
Vähän tummempi keltainen, oranssihko olut. Runsas vaahto. Sakea. Hieman humalaisen tuoksuinen, mutta hedelmä painaa kyllä päälle maussa. Eli ei liian humalainen.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Mikkel Jackson, United States
3.9
Työviikko taputeltu ja mehuaika! Raikas hedelmäinen tuoksu, jossa makeahkoa hedelmäsalaattia. Kiva, kepeä suutuntuma. Makukin on puhtaan hedelmäinen kera mangomarmeladin, makeahkon ananaksisuuden ja kepeän kiivisyyden. Maukas mehu! Pieni miinus loppuliu’un (tosi) pienestä saippuaisuudesta, ei mitenkään häiritsevästä, mutta siellä se kummittelee. 🙂

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.4
Ehkä paras Mikkeller mitä olen maistanut 👍

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Bar
5 years ago
Mikkel Jackson, United States
3.8
Oikein herkku ja mehukas varsinkin alkuun. Lopussa tuli nenään ikävän pistävä alko joka laski vähän pisteitä. 3.8

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.1
Sameankeltaista. Vaahtoaa hyvin. Tuoksu on tuoreen sitrushedelmäinen, vähän männynneulainen ja ruohoinen. Tuntuma on keskitäyteläinen ja vähähappoinen. Maku on reilun sitrushedelmäinen ja mehukas. Tasapainoinen, kuivahko ja makeahko samaan aikaan. Pehmeää on.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Mikkel Jackson, United States
4.0
MBC 02/19 Drinking on the day time since I don't want alcohol bothering my sleep. Nice color of yellow and hazy. Foam is quite long-lasting and generous. Scent offers nicely mandarin and sweet fruity El Dorado hops. Mouthfeel is smooth and thick enough. Carbonation level is good and quite flat, making drinking easy. Taste has fruity hops, more mandarin and general tropicalness. A fruit mix with only 2 hops used. More of a balanced mix than a hop/fruit bomb. Good execution of NEIPA. Works well like this. Offers nothing too spectacular, though.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Mikkel Jackson, United States
3.9
MBC 02/19 Edesmennen olutguru Jacksonin kuvalla varustettu Mikkeller SD:n tuotos. Tölkitetty jouluun alkupuolella todennäköisesti, joten pari kuukautta ikää. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja täysin samean mehuisena. Reilu kahden sormen vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksu on raikkaan ja mehuisan appelsiininen, sitruksinen, mandariininen, mangoinen ja persikkainen. Aavistus makeutta ja havuisuutta. Maku jatkaa tuoksun kanssa samalla linjalla. Runsaasti raikasta appelsiinia, mandariinia, mangoa ja persikkaa. Aavistus vaaleaa maltaisuutta ja leipäisyyttä. Jälkimaussa ripaus katkeroita ja kuivaa katkeroa. Happoja melko vähän ja alkoholi on hyvin piilossa. Takuuvarmaa suorittamista Mikkeller SD:ltä. Ei mitään uutta tai erikoista, mutta laadukasta, raikasta ja helppoa juotavaa. 3,9 tähteä.