Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Friends with Benefits IIPA 8.5%, CoolHead Brew, Finland
84 notes
3.5
Friends with Benefits IIPA
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Marko H
Marko H
@ Panimoravintola Bruuveri
5 years ago
3.9

Post author: Janne O
Janne O
@ Malja
5 years ago
4.2
Pehmeä persikkamehu. Ihan erityylinen kuin vastaava Ballast Pointin dipa. Jälkihekuma jää pieneksi, mutta juotavuudessaan mukava.

Post author: Ville O
Ville O
@ Malja
5 years ago
4.0
Mehuisa, trooppisen hedelmäkäs ja pehmeän kihartava mäskäys. Jälkimainingissa kookoksen, persikan ja ananaksen hälvettä. Katkerot kohdillaan, paljon hetelmäisiä tarttumakohtia. Ei aivan kuninkuussarjaa, mutta aivan siinä kieppeillä.

Post author: Tero M
Tero M
@ Kabacka
5 years ago
Friends with Benefits IIPA, Finland
3.7
Tuhti ja samea. Täyteläinen ja karhea.

Post author: Jyrki V
Jyrki V
@ Kabacka
5 years ago
4.0
Suutuntumaltaan paksuhko ja ulkonäöltään tummahko, mukavan makea ja sopivan humalainen Dipa

Post author: Rosvo
Rosvo
@ Alko Arkadia
5 years ago
4.4
Huikea kesä dipa. Ananaksinen ja erittäin raikas. Vaffuus ei näy ei tunnu... vahvat humalat ja suht paksu koostumus ja hieman kiisselimäinen. Todella iso plussa! Juicy Lucyn pikkusisko selkeesti

Post author: Ju$i
Ju$i
5 years ago
3.5

Post author: JokuNevari -
JokuNevari -
5 years ago
3.5

Post author: Juovo
Juovo
@ Mallaskellari
5 years ago
Friends with Benefits IIPA, Finland
3.5
Coolhead x Tuju IIPA. Antaa paukkua siis. Lasiin kaatuu samea, kullankeltaine ja happoileva neste. Vaahtoa ei ole, ainoastaan happovanojen ylläpitämää ohutta 'yläpilveä' satunnaisesti siellä ja tuolla. Valuu omaa myötään kohti pintaa. Tuoksu on täyteläisen mangoinen, papayainen ja aprikoosinen, sitruksisuus pehmenee kokonaisuuteen, mutta tuo syvyyttä. Syvää tuoretta ruohoisuutta, kukkaisuutta, metsämansikkaa, viljaisuutta ja hapanta maltaisuutta. Maku on tuoksua jatkavan hedelmäinen mangosta ja papayasta, happamuus on kohtalaisen voimakasta, mansikkaa, pensasmarjaa muutenkin. Puraisevan reilu sitruuna antaa paljon, ruohoisuutta on kivasti ja tuoreen voimakkaana, humalaisuus ehken lyö makujen mukana ja maltaisuus kumminkin tulee esiin mukavasti. Jälkimaku hedelmäinen, happaman sitruksinen ja pihkaisen pureva. Suutuntuma sopivan katkeroinen, keskihapokas ja yllättäen melko täyteläinen. Tässä on vähän kaikkea, mutta sourimaisuus imperiaaliin nyt ehken sekoittaa palettia turhan paljon tässä. Ikinä en huonoksi sanoisi silti.

Post author: Unicorn
Unicorn
5 years ago
2.8