Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rum Barrel Mexicake 11.8%, Tempest Brewing Co, Scotland
5 ratings
3.4
Rum Barrel Mexicake
11.8% Imperial Stout

Reviews

Post author: Mliss
Mliss
4 years ago
1.0

Post author: Callum O
Callum O
5 years ago
5.0

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Rum Barrel Mexicake, Scotland
3.9
Aika romminen. Kaiken kaikkiaan. Ei juuri chiliä eikä ainakaan suklaata. Rusinaista rommia 🤔 Ei oikein vakuuta, muttei tämä pahaakaan ole. Aika vetinen koostumus.

Post author: Thomas
Thomas
5 years ago
4.8
Au nez, rhum raisins et malts torréfiés. En bouche, le rhum se fait bien ressentir. La bière est assez pimentée avec des notes de café, de raisins, de fruits rouges. Un coktail explosif pour une bière exceptionnnelle !

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
Rum Barrel Mexicake, Scotland
4.2
Päiväyksen yli 1,5 vuotta. Ei juurikaan vaahtoa, kevyt vaalean ruskea reuna lasissa. Mustaa is:ää. Tuoksussa on reilusti ihanaa tummaa rommia, reilusti kuivakkaa kanelia, makeahkoa tummaa kaakaopäällysteistä suklaakonvehtia, kevyttä makeaa tummaa siirappia, suklaakakkua ja pullaa. Maussa alkuun runsaasti maukasta tummaa rommia (+kepeästi alkoholia) ja kuivaa paahteisuutta, sitten runsaasti kanelia, kepeästi tummaa makeaa siirappia ja tummaa sokerisuutta, kaakaota ja reilun tummaa pehmeää makeahkoa suklaata, rusinaa, kepeää chilin poltetta, kepeästi vaniljaa, suklaakakkua ja kepeää tummaa mallasta. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on tumman romminen, paahteinen, kevyen kanelinen ja tummahkon suklainen. Suutuntuma on suht hiilihapoton keskitäyteläisellä rungolla. -------- Hyvin rommivetoinen IS. Muista lisämauista kaneli ja kepeästi poltteleva chili erottuu kaakaon lisäksi. Vanilja jää vähän jalkoihin. Hiilihapottomuus oli pettymys, olis tarvittu tähän. Alkoholia tuli vähän läpi rommin kautta. Olihan tämä silti hyvin vahva suoritus ja vahvojen makujen kokonaisuus ja toisaalta ne pelas aika hyvin yhteen. Rommi maistuu mulle.