Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cerberos 11.8%, Mallaskosken Panimo, Finland
389 ratings
3.7
Cerberos
11.8% Imperial Stout
Unlock the Mallaskoski sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
From the rural and dark nature we at Mallaskoski Brewery harvest the power to create beers with a deep soul, in which you can taste the strong Finnish temper and the world's cleanest waters. Cerberos is based on our Imperial Stout spiced with a hint of licorice root and aged in carefully selected bourbon barrels for three months.
IBU: 33
Hops: Chinook
Malts: Carafa Special Type 2, Crystal Rye, Pale, Vienna
Barrel aged

Reviews

Post author: Launis E
Launis E
@ Alko Hanko
18 days ago
4.2
Syksyn tullen aivan priimaa.

Post author: Jani R
Jani R
@ Alko Verkkokauppa
19 days ago
4.0

Post author: Piuh02
Piuh02
@ Oluthuone Ratamo
1 month ago
Cerberos, Finland
4.0
Todella pehmeä ja maukas stoutti!

Post author: Juho T
Juho T
2 months ago
4.1

Post author: Esko N
Esko N
@ Alko Rovaniemi keskusta
2 months ago
Cerberos, Finland
4.0
Mytologiaoluet, osa 3. Ennenkin olen tätä maistanut muuan vuosi sitten. Tummaa, valoa vasten tummanruskeaa nestettä. Tummanruskea vaahtopää nousee mukavasti mutta haihtuu melko nopeaa. Tuoksu on maltainen, viskinen ja tynnyrinen. Maussa on reilusti tummaa maltaisuutta ja reilusti suklaisuutta. Vahva savuinen viskisyys nousee loppupuolella esiin voimakkaasti. Samalla tynnyrin aromit pääsevät hyvin esiin. Lopussa myös sitruksista pistävää happamuutta. Kokonaisuutena varsin kuivahko ja tuhdihko. Kiinnostaa myös banaanikärpäsiä.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Mallaskoski Panimo
2 months ago
Cerberos, Finland
4.3
Pikimusta ja vaahdoton olut. Tuoksussa runsasta paahdetta, nokea ja makeaa vaniljaa. Suutuntuma on paksun pehmeä ja lähes hapoton. Maussa jatkuu runsas paahde. Nokisuutta, tuhkaisuutta ja tervaisuutta, sekä hentoa savua. Siirappisuutta, viskimäisyyttä ja puumaisuutta. Terävähköä alkoholia, makeahkoa vaniljaa ja tahmeaa limppuisuutta. Puumaisuutta, kevyttä pähkinäistä rasvaisuutta ja havuisuutta. . Todella tuhti ja täyteläinen imppi, johon tynnyröinti on tuonut juuri sopivasti viskin ja tynnyrin aromeja. Tasapainoinen ja pehmeä. Todella maukas.

Post author: Jozz86
Jozz86
2 months ago
3.2

Post author: Asiik Isamove
Asiik Isamove
@ Alko Ratina
2 months ago
Cerberos, Finland
4.6
Sysimustaa, vähäinen vaahtokin oranssinruskeaa. Tuoksussa paahteisuutta ja muskattia. Ihanan tuhti, öljymäinen vain vähän kirpakka. Samettisen soljuva ja tyylikäs. Katkeruus ja paahteisuus yhdistettynä makeuteen tuo mielehen lakritsan, jota tähän on käytettyki. Pähkinäisyyttä ja muskattimaista viinimäisyyttä on, jota alkoholi lämmittää kivasti. Edelleenki tykkään jotta on Mallaskosken paras olut. Kaks vuotta jemmattu jättipulloki löytyys, jota olis kiva verrata tähän, mutta toiste..

Post author: Anssi T
Anssi T
@ Mallaskoski Panimo
3 months ago
3.0
Tummaa. Paahteinen tuoksu. Paahteinen mallas, kahvia ja tummaa suklaata.

Post author: JussiX16
JussiX16
3 months ago
4.2