Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry 4.5%, North Brewing Co., England
8 ratings
3.6
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry
4.5% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer
Triple fruits gose, blueberry, apricot and BlackBerry.

Reviews

Post author: Malakian
Malakian
5 years ago
4.0

Post author: Folley
Folley
5 years ago
3.7
Très fruitée avec une longueure bien douce. Le petit goût gose sympa mais pas agressif et l'acidité nickel. Une sure fraîche pour l'été

Post author: Lasu P
Lasu P
5 years ago
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry, England
3.6
Marjamehua... jotenkin toivoisi sellaista erilaisempaa näiden rintamalle. Suolaisuutta ja jotain säväyttävämpää. Mehumaisuus jää nyt päällimmäisenä mieleen, mustaherukka. Väriltään mehumaisen punainen jne... Ei tätä nyt olueksi voi oikein kutsua.

Post author: Jirka
Jirka
@ Panema
5 years ago
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry, England
3.5
Mustikkaa, aprikoosia ja vähän suolaa, kevyen hapan, saisi olla lisää puhtia. Runko on todella mukava.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry, England
4.2
Tölkitetty päälle 1kk sitten. 1,5 sormen paksuinen pinkkinen vaahto. Viininpunaisen samea ja marjamehuinen gose. Tuoksussa reilummin happamahkoa mustaherukka- ja makeahkoa mustikkamehua, makean pehmeää aprikoosia, kevyttä maitoisuutta ja reilumpaa makeahkoa ohramaltaisuutta. Maussa reilusti happamahkoa mustaherukkamehua ja makeampaa sekä pehmeämpää mustikkamehua ja hapanta sitruunaisuutta, kevyttä makeahkoa maitoisuutta, pehmeän makeaa mehuista aprikoosia sekä reilumpaa makean muroista maukasta ohraista vaaleaa mallasta kevyellä suolaisuudella. Jälkimaussa reilumpaa mustikkamehua ja kevyempää mustaherukkamehua kevyellä vaalealla maltaisuudella. Suutuntuma on kirpsakan kepeän hiilihappoinen reilulla keskinkertaisella mehuisalla rungolla. --------- Hyvää hapanta ja hieman suolaista monipuolista marjamehua sekä mehukasta aprikoosia vaalean makeahkolla ohrapedillä. Goseen tahtoisin vielä hieman enemmän sellaista extremeä, mut todella hyvää tämäkin on. Pakostakin vertaa Cool Headin tekeleisiin ja sanoisin, et tää menee vähän yli niistä. Jotenkin tuhdimpi tapaus kuin Cool Headit ja tässä silti vain 4,5%, jota ei sokkona uskoisi. Todella hyvä gose.

Post author: Mika M
Mika M
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Triple Fruited Gose: Blueberry + Apricot + Blackberry, England
3.9
Hapanta ja kirpeää. Mustikkaa,karhunvatukkaa ja aprikoosia luvataan ja sitä myös löytyy, vahvimpana mustikka. Koostumus hieman kuin mustikkakeittoa. Happamuus kuivattaa makua mukavasti ja kirpeys taas piristää sitä, hyvin tasapainossa. Oikein hyvä ja raikas, hieman suolaisuutta olisi voinut olla lisää. Kevyt ja herkullinen.

Post author: Send_more_beer
Send_more_beer
5 years ago
4.5