Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Rocks 5.5%, Buxton Brewery Company Ltd, England
6 ratings
3.3
Black Rocks
5.5% Black IPA / Cascadian Dark Ale

Reviews

Post author: Druncan
Druncan
5 years ago
3.0

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Omnipollos Hatt
5 years ago
3.2
Hieman paahteinen, lakritsinen, greippinen. Jälkimaussa hieman katkeroakin.

Post author: Paul G
Paul G
5 years ago
3.5
Personally I was disappointed. I think that Buxton brewery is consistently great but this beer just felt a bit weak and lacking in flavour. It was perfectly drinkable just expected more.

Post author: orson
orson
@ Buxton Brewery Online Shop
5 years ago
Black Rocks, England
3.8
Tölkitetty kolme viikkoa sitten. Tuoretta kamaa. Tuoksussa tosi miellyttävää tuoretta sitrusta, jossa lisänä hieman paahdetta ja lakritsia. Kolisee tosi hyvin minuun juuri tällaiset tuoksut. Runko liian ohut. Suutuntuma suhteellisen matalahiilihappoinen, rungosta huolimatta aika runsas makujen osalta ja kivan pehmeä. Maussa paahdetta, lakritsia, sitrusta, greippiä, kahvia ja mandariiniä. Jälkimaku aika laimean sitruksinen ja suht kuiva. Jos ei olisi näin ohut olisi tosi hyvä, koska makupaletti kolisee kovaa. Nytkin hyvä.

Post author: Grey
Grey
@ Buxton Brewery
5 years ago
Black Rocks, England
3.5
OLUT: Black Rocks PANIMO: Buxton Brewery OLUTTYYPPI: BIPA MAA: Englanti VAHVUUS: 5,5% VÄRI (EBC): Ruskeanmusta (-) KATKEROT (EBU/IBU): 61.0 TUOKSU: Hento kaakaoinen ja - hedelmäinen. Vieno kokonaisuudeltaan. VAAHTO: Sormen mittainen, paahdetun vaalean beige, pitsinen, tiivis. GREY'S VIEW Ensipuraisu on kuivahko, maltainen, runsaan greipinkuorinen, aavistuksen verran kahvinen. Takana lipuu jauhettu kaakaopapuisuus ja rouhittu pähkinä. Runko on ohuehko, mutta sopiva makuihin nähden. Puolirunsaasti hiilihapotettu ja livakka. Jälkipeleissä tämä kuivattaa koko suun alalla ja tuo runsaan havuisuuden tunnun mukanaan. Loppumakuina myös jatkaa greipinkuorisuus sekä lievempänä voimainen häive. Marjaisuutta jäin kaipaamaan. MUUTA MAINITTAVAA: Black Rocks on kyllä pakattu hyvännäköiseen pakettiin; etiketti on jotenkin lumoava. Kelpo nautintotavaraa varsinkin talveen, vaikka ei suuria ihmeitä tuokkaan mukanaan.

Post author: HarriL
HarriL
5 years ago
3.5
30.12.2018 Saunan päälle mustaa. Katkeroita tuoksussa ja suutuntumassa. Ihan ok Bipa mutta hieman vetinen noilla prosenteilla