Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coconut Fionn (2018) 12.0%, Angry Chair Brewing Company, United States
4 notes
Coconut Fionn (2018)
12.0% Imperial Porter

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Coconut Fionn (2018), United States
4.5
Tasting-ilta - arviot muka lyhyet.. Ensimmäistä, mutta toivon oikeasti, ettei viimeistä kertaa lasissa Angry Chairin olut. Viikon toinen runsaan hasselpähkinäinen olut ja onhan tämä taas tapaus! 😍 Herra hassel on taas mukana ihanasti ja vahvaa kahvi antaa todella paljon lisäfiilistä. Mä. Tykkään. Etiketissä mainittu kookos on aika mietona esillä. Maku on juuri niin fantastinen kuin tuoksun puolesta toivoinkin. Hasselpähkinää, vaniljaa, kahvia ja maitosuklaata. Vau! Onhan tämä makea olut, mutta näin pienenä annoksena tämä on just hyvä. Mulle tämä tyyli on stout/porter -oluista yksi sellainen mistä pidän. Paljon pähkinää ja kahvia. Toinen ihanuus on bourbon-tynnyröinti. 4.6

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
Coconut Fionn (2018), United States
4.5
Tastingissa maisteltu. Tuoksussa on paljon hasselpähkinää, makeaa toffeeta ja kinuskia, tummahkoa maitosuklaata ja kaakaota, kepeää kahvia, makeaa tummahkoa keksisyyttä ja vohvelia. Maussa on makeaa tummaa sokeria ja siirappia, reilusti hasselpähkinää, kinuskia, keksiä ja vohvelia, kaakaoista maitosuklaata, kuivakkaa kepeää kahvia ja kuivakkaa paahteisuutta. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen suht täyteläisellä rungolla. Katkeroa keskiverrosti. Aika makea hasselpähkinä-kinuski-vohveli-maitosuklaa jälkkärisekoitus. Kuivakka loppu.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Coconut Fionn (2018), United States
4.5
Tasting ja olut numero 12. Ensimmäinen Angry Chair minulle. Tummanruskea ja hyvin paksunoloinen. Kaakaoinen vaahto. Tuoksu on makean hasselpähkinöisen jälkiruokakakkuinen, kepeän vaniljainen ja kuivakan maitokaakaoinen. Kookos on ihme kyllä hieman piilossa. Maku on erittäin jälkiruokaisen pähkinäpiirakkainen. Kevyttä kinuskia ja hulluna kuivahkoa hasselpähkinää. Pähkinäisyys jyrää tässä kyllä. Tosi herkku jälkiruokaolueksi. Oikein kunnon vohveli, jossa on kermavaahtoa, pähkinöitä ja kinuskia päällä. Kova olut. 4,4.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Coconut Fionn (2018), United States
4.5
Tasting-arvio. Öljyistä ja paksua olutta. Ei täysin mustaa. Päästää valoa lävitseen. Oluessa leijailee ilmeisesti pähkinää. Tuoksu on upean pehmeä, makean pähkinäinen, kahvinen ja pehmeän maitosuklainen. Maku on todella runsaan hasselpähkinäinen, aavistuksen kookoksinen, pehmeän maitosuklainen ja pyöreä. Erittäin rasvainen ja paksu suutuntuma. Onpahan hurjasti hasselpähkinää. Makeahko kokonaisuus. Hyvää on silti. 4,3 tähteä.