Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Time's Errand 7.4%, Verdant Brewing Co., England
5 Bewertungen
3.3
Time's Errand
7.4% India Pale Ale

Bewertungen

Post author: Philmyglass
Philmyglass
@ Beautiful Beers
5 years ago
Time's Errand, England
3.5
Nice and juicy but not one of their best, lacked the usual sublime carbonation.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
5 years ago
Time's Errand, England
3.5
Tastingissa maisteltu. Tuoksussa raikasta trooppista hedelmää (mangoa, persikkaa, mandariinia/appelsiinia, ananasta), kevyttä ruohoista humalaa ja kevyttä vaaleeta mallasta. Maussa on happamaa kuivakkaa sitrusgreippiä, kepeän makeahkoa pehmeää trooppista hedelmää (mangoa, mandariinia, persikkaa), kepeää humalaista ruohoisuutta ja Jälkimaku kevyt ja vähän epämieluinen. Katkeroa keskiverrosti. Kepeä runko 7,4%:iin, joka on vähän pettymys. Tuoksultaan ok, mut maku ja runko jätti parantamisen varaa.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Time's Errand, England
3.5
Tasting-ilta - arviot lyhyet. Kauniin samean keltaista mehu-IPAa. Viisi viikkoa sitten tölkitetty. Tuoksu on erittäin trooppinen, löytyy mangoa, ananasta ja melonia. Ihan hyvä. Maku on kyllä mielenkiintoinen. Ei niin herkku kuin odotin, mehuinen suutuntuma, mutta joku tässä maussa hieman on sellainen mikä ei ihan ole mun mieleen. Sipulia? Ihan ok ipa, mutta hieman laiha ja tuo sipuli ei oikein ole ihan... 3.6.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Time's Errand, England
3.5
Tastingin olut #9 ja taas ns. ”Välivesi”. Tällä kertaa Verdantin ipaa. Hyvin hedelmäinen tuoksu. Trooppista mangoisuutta ja muuta keltaista hedelmää. Maku ei yllä tuoksun tasolle ja varsinkin hieman vetinen jälkimaku, joka tappaa hedelmäisyyden latistaa tätä. Jälkipotkussa myös kummallinen ”höyrytetty hedelmäisyys” (TM Keravan Kovin Olutmuuli). Ihan kiva, mutta ei enempää. 3,6.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Time's Errand, England
3.5
Tasting-arvio. Kirkkaan keltaista ja mehuisaa olutta. Tölkitetty 5 viikkoa sitten. Tuoksu on raikkaan mangoinen, appelsiininen ja sitruksinen. Maku todella sitrusvetoinen ja aavistuksen katkeroinen. Jälkimakua ei oikein ole. Jää jotenkin kesken. Alkoon nähden runko todella ohut. Ei ihan parasta Verdanttia kyllä. Vähän mauton. 3,4 tähteä.