Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Battle Horse 10.5%, Buxton Brewery Company Ltd, England
13 ratings
3.7
Battle Horse
10.5% Imperial / Double Black IPA
Imperial IPA.

Reviews

Post author: Lyo Doki
Lyo Doki
5 years ago
Battle Horse, England
3.5
La Battle horse porte bien son nom : trois gorgées et j'ai l'impression de m'être fait rouler dessus ! La robe sombre et l'amertume sèche évoquent sans peine une charge cosaque pour qui a l'imagination un tant soit peu romantique. A apprécier lorsque l'on a quelque chose dans le ventre car elle titre tout de même à 10.5, elle peut accompagner un repas lourd qu'on assume parfaitement !

Post author: Tanel K
Tanel K
@ SIP Tallinn
5 years ago
3.9

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Sip Veini- ja Õllepood
6 years ago
Battle Horse, England
4.5
Buxton on mulle tuttu aiemmin oikeastaan yhdestä imperial stoutista (Rain Shadow), mutta nimi on tuttu ennen kaikkea Omnipollon herkkujen luottopanimona. (esim. Yellow Belly) Black IPA on mulle mieluinen oluttyyli, mutta sitä saa hyvin harmittavan harvoin oikeastaan mistään. Odotukset ovat aikasta korkealla, koska Untappdin keskiarvo tälle huitelee neljän tietämillä ja täälläkin ihan hyviä arviota ollut. Nimensä mukaisesti mustaa, lähes läpinäkymätöntä olutta. Vaahtoa muodostui aika hintsusti. Mä niin pidän näistä tuoksuherkuista. Sitrushedelmiä, tropiikkia ja tummaa mallasta sekä hivenen savua. Kyllä, tämä Buxtonin black on odotetun upea tuoksultaan. Maku on näin vahvaksi todella silkkisen pehmeä. Alko ei maistu yhtään - ei siis millään tavalla uskoisi mausta jotta olisi 10,5% alc. Käsittämätöntä. Maku on ihanan monipuolinen. Tulee heti mieleen To Ølin loistava Black Malts & Body Salts! Alussa suussa on tummaa mallasta, kaakaota, suolaa ja raikasta greippiä. Lämmetessä greipin happamuus nousee enemmän esiin, mutta myös silkkinen pehmeys on loppuun asti vahvasti läsnä. Kyllä mä silti sanoisin että Black Malts vie monipuolisemmalla kokonaismaulla tästä voiton - pienellä erolla. Loistava Black IPA! Sanoisin 4,75. Pullotettu 27.09.17 ja panimo antaa tälle vuoden päiväykseen. Nautittu Pärnussa 25.06.18.

Post author: La Yaute
La Yaute
6 years ago
4.0

Post author: orson
orson
@ BrewDog Webshop
6 years ago
Battle Horse, England
5.0
Nyt on herkkua! Musta olut. Tuoksu kivan sitruksisen raikas. Runko oikein täyteläinen. Suutuntuma lumoavan pehmeä. Suun täyttää lempeä paksu herkku. Maussa sitrusta, makeutta, havua ja greippiä. Suuhun jää runsas ja samettinen greippisyys pyörimään. Tästä puuttuu monille black ipoille tyypillinen paahteisuus. Tätä ei silmät kiinni uskoisi bläkiksi.

Post author: Miitre
Miitre
8 years ago
3.5

Post author: Kristofer W
Kristofer W
8 years ago
3.0

Post author: Filip W
Filip W
8 years ago
2.5
Tuggande mörk!

Post author: MMM
MMM
9 years ago
4.5

Post author: Teppo
Teppo
9 years ago
5.0