Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Serious Nectar 8.0%, Alefarm Brewing, Denmark
12 notes
3.9
Serious Nectar
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Bruce Z
Bruce Z
@ La Cave à Bières Béziers
4 years ago
3.7

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Serious Nectar, Denmark
3.8

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
Serious Nectar, Denmark
3.8
Tasan 7 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto, täysin samean mehuinen keltainen dipa. Tuoksussa kirpsakkaa sitruunaa, pehmeää trooppista hedelmää (mandariinia, ananasta, kevyemmin mangoa ja appelsiinia), kepeää yrttisyyttä ja ruohoisuutta sekä kevyttä pehmeää vaaleaa ohramallasta. Maussa alkuun hapanta kirpeähköä sitruuna ja greippimehua, yrttisyyttä ja ruohoa, sitten pehmeää makeampaa trooppista mehuisaa hedelmää (mangoa, ananasta, mandariinia, appelsiinia) ja vaaleaa pehmeää mallasta. Katkeroa on lähes keskiverrosti. Jälkimaku on kuivahko, happaman sitrushedelmäinen ja kepeän yrttisruohoisen humalainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. ------------- Ihan ok mehuisa kirpeähkö dipa. Runko saisi olla vähän tuhdimpi ja kokonaisuus enemmän tasapainossa. Katkeroa vähän liikaa muuhun nähden. Kesäkelissä olisi parempi kuin keskellä talvea.

Post author: Jirka
Jirka
@ Beerdome
5 years ago
Serious Nectar, Denmark
4.0
Tölkitetty 11/12/18 Makean trooppinen IPA pienellä yrttisellä ja kasvimaisella kitkeryydellä, mutta hedelmäisyys vie onneksi voiton. Greippiä, persikkaa, mangoa ja kypsää ananasta. Reilu humala alkaa polttaa kurkkua hieman enemmän mitä pidemmälle lasi tyhjenee. Katkeroita vähänlaisesti ja selvä makeus hallitsee, mistä tykkään.

Post author: NathanBrlld
NathanBrlld
5 years ago
4.4

Post author: Greg L
Greg L
5 years ago
4.7

Post author: Marco B
Marco B
5 years ago
5.0

Post author: Skeboo
Skeboo
@ La Cave à Bières Béziers
5 years ago
Serious Nectar, Denmark
4.7
Là oui, y'a tout. C'est fruité, bien épais, amer... À tester sans hésiter !

Post author: Cyril A
Cyril A
5 years ago
4.2

Post author: Jokine
Jokine
@ La Cave a Bières Béziers
5 years ago
4.0
Double ipa danoise très trouble à la robe jaunasse, bcp de parfums floraux au nez. En bouche ça claque en amertume et parfums, jolies touches fruitées.