Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hrefna Nr.40.1 11.0%, Borg Brugghús, Iceland
3 valoraciones
Hrefna Nr.40.1
11.0% Belgian Strong Ale
Hrefna is a Belgian style strong ale, brewed with Icelandic crowberries. The beer was developed in close collaboration with the head chefs of renowned Reykjavik restaurants The Grill Market and The Fish Market, for pairing with different fish and meat dishes. Hrefna is an Icelandic given name meaning female crow. This edition was aged in Moscatel Roxo casks for 10 months, giving it a sweet sense of depth and complexity with more acidity and a hint of oak.

Opiniones

Post author: Tanel K
Tanel K
@ De Tolly
3 years ago
3.3

Post author: Harala
Harala
@ Uba ja Humal
4 years ago
Hrefna Nr.40.1, Iceland
3.8
Tuoksussa tammea, mallasta, karamellisuutta ja pientä happamuutta. Maku on makeahko, tamminen ja maltainen. Hapoton. Jälkimaussa on pientä "metsäisyyttä". Variksenmarjasta ei itselläni ole minkäänlaista maku tai tuoksu kokemusta, joten siihen en ota sen enempää kantaa. Hapottomuus tekee tästä hieman sahtimaisen.

Post author: Grey
Grey
5 years ago
Hrefna Nr.40.1, Iceland
OLUT: Hrefna Nr. 40.1 (Moscatel Roxo BA) PANIMO: Borg Brugghús OLUTTYYPPI: Belgian Style Strong Ale MAA: Islanti VAHVUUS: 11,0% VÄRI (EBC): Ruosteenpunainen (27.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hapanmarjainen, runsaan tynnyröity. Lähes luotaantyöntävä. Pilalla? VAAHTO: Nopea, vaalea, lähes olematon. GREY'S VIEW Ensipuraisu on moninainen eikä kyllä lainkaan liian helppo. Vihanneksisuuden pilkottaessa horisontissa makuina löytyy runsaasti kuivaavaa persikkaa, tammisuutta ja marjaisuutta. Runko on puolipyöreän voimallinen ja runsas. Voita löytyy maussa hivenen. Jälkimaku on kuivattavan havuinen ja hivenen hapan. MUUTA MAINITTAVAA: Ei varmasti parhaimmillaan enää tämä yksilö, josta syystä arvio jää puolitiehen, kuin myös tähdet antamatta.