Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Radio Zombie Phone In Barrel Aged 14.2%, BrewDog, Scotland
7 notes
3.7
Radio Zombie Phone In Barrel Aged
14.2% Imperial Stout
Vieillie en fût

Avis

Post author: Pauli H
Pauli H
@ BrewDog Webshop
3 years ago
3.5
Kohtuu kuiva kahvin ja kaakaon liitto. Kyllähän tämä hyvää oli. Tosin ehkä meni vähän ohi.

Post author: Vellu R
Vellu R
3 years ago
Radio Zombie Phone In Barrel Aged, Scotland
4.1
Olutkaapin aarteita.. Punaruskea, lähes musta olut kaatuu lasiin maltillisen vaahdon kera joka häviää nopeasti. Tuoksussa bourbonia, säilykekirsikkaa ja maitosuklaata. Suutuntuma kermainen. Maussa säilykekirsikkaa, kermaa, suklaata, puunkuorta. Mukava kirsikankivi katkerossa. Mallasrunko reipas. Kokonaisuutena erinomaisen puolelle livahtava olut. Tasapainoinen, moniulotteinen.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ BrewDog Webshop
5 years ago
Radio Zombie Phone In Barrel Aged, Scotland
4.2
Liekö tämäkin vielä Brewdogin joulukalenterin jäämistöä... Musta, pieellä punalla valoa vasten.  Tanakka alkoholi ja bourbon tuoksussa ylikypsän hedelmän kanssa. Kuivakkaa kahvia löytyy myös.  Pehmeä kärki, jossa kuitenkin pientä pistelyä, liekö alkoholista. Tanakka, tumma makumaailma, mutta yllättävän rennolla otteella. Rungossa kiva tynnyröinnin tuoma hedelmäisyys ja vaniljaisuus. Tummaa suklaista aromia löytyy myös hirman kaivelemalla ja oluen auettua. Tämä on ihan eri tuote kuin tuo aiemmin maistettu, tölkitetty ja tynnyröimätön versio! 

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ BrewDog Aberdeen
5 years ago
Radio Zombie Phone In Barrel Aged, Scotland
4.4
EFP19. Todella kova BBA imp. Parantaa originaaliin kaikilla osa-alueilla. Alkoholi lämmittää kunnolla poskia. Pehmeä ja voimakas.

Post author: Juho L
Juho L
@ BrewDog Bristol
5 years ago
Radio Zombie Phone In Barrel Aged, Scotland
4.4
Tuli kyllä hieno olut joulukalenterista. Ensimmäisestä luukusta tuli tämän normaaliversio mikä oli erinomainen. Tämä vielä parempi. Tynnyri tulee tuttuun bourbon tyyliin sopivasti ja lempeästi. Alko ei puske maussa yhtään häiritsevästi vaikka on todella vahva. Mukavaa lämpöä kyllä tulee. 4.4