Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Damnation XIII More Anger 13.0%, De Struise Brouwers, Belgium
6 notes
3.8
Black Damnation XIII More Anger
13.0% Imperial Stout

Avis

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Bierhaus München
4 years ago
Black Damnation XIII More Anger, Belgium
4.0
XVIII More Anger, Glenmorangie 10 v. (13, 3%), pullo 347/2000 Musta.  Luumuinen ja suklainen.  Paksua paahdetta, kuten edellä. Suutuntuma öljyisempi. Kahvisuutta kyllä, mutta enemmän alkoholia ja marjaisa hapokkuus matalampi.  Viski hieman polttavampi, hieman vaniljaisuutta tuoksussa. 

Post author: Indrek K
Indrek K
@ De Tolly
4 years ago
4.8

Post author: Harala
Harala
5 years ago
Black Damnation XIII More Anger, Belgium
4.7
Vähä vaahtoinen. Mustaa. Tuoksussa tammitynnyriä ja aavistus lakritsaa. Kuivahko, matala happoinen ja tasapainoinen olut. Tynnyri, lakritsa ja aavistus espressoa. Hinta/laatu suhde ei ole kohdallaan, mutta muuten erinomainen olut.

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Uba & Humal
5 years ago
Black Damnation XIII More Anger, Belgium
4.5
Öljymäinen, tuoksu lupaa todella tuhtia makua. Maku positiivisen pehmeä jossa sopivasti paahteisuutta. Suht yksinkertaiset maut jotka kylläkin tässä toimivat, ei mitään turhia kikkailuja. Oiva olut mutta ei vastaa korkeaa hintaansa.

Post author: Mika A
Mika A
@ Uba ja Humal
5 years ago
4.5
Mustaa, lähes vaahdotonta. Todella alkoholisen tuoksuista, sekä viskitynnyriä. Nyt on kyllä oikein suklaa konvehtia. Maussa paljon suklaata, hiven viskiä, punssikonvehtia, pehmeätä. Ai että. Suu tuntuma samettinen. 5 tähteä. Joutuu laskemaan arvosanaa korkeasta hinnasta.

Post author: monku
monku
@ Pub Kultainen Apina
5 years ago
4.0
Vähähiilihappoinen, tuoksussa selkeästi viskiä ja maku tumma, paahteinen ja viskinen. Viski ei ole savuinen joten savuisuuttakaan ei ole havaittavissa. Erittäin tuhti joka jättää pitkän paahteisen jälkimaun. Oikein maukasta. Tarjoiltu 8cl annoksena.