Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Leave A Trail 7.0%, Outer Range Brewing Co., United States
7 betyg
3.4
Leave A Trail
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Recensioner

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Craft Beer Lab
3 years ago
Leave A Trail, United States
4.1
Ddh qui fait bien le job, dans le style c'est florale, bon mouthfeel.

Post author: Grey
Grey
@ Beer Zoo
5 years ago
Leave A Trail, United States
4.0
OLUT: Leave A Trail PANIMO: Outer Range OLUTTYYPPI: NEIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 7,0% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (4.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Trooppishedelmäinen, kaurahäiveinen, raikkaan usvainen. VAAHTO: Sormen mittainen, valkoinen, pitsiä jättävä. GREY'S VIEW Ensipuraisussa huomaa runsaat humalat. Katkeroita on runsaasti ja niitä taittaa tuollainen kaurainen twängi. Makuina ensikärkenä on kevyempi sitruuna, runsas ananaksisuus ja persikka. Runko on mielenkiintoinen. Kaiken humalakatkeron keskellä kulkee kepeä sameisuus, joka tuo kokonaisuuteen NEIPAmaisia piirteitä hyvin. Aivan siis odotetunlainen. Jälkimaku on hieman pihkainen, leipäinen ja krokanttinen. Pehmenee lämmetessään mainiosti. MUUTA MAINITTAVAA: Kalliovuorten keskellä Coloradossa, Friscon kaupungissa sijaitseva ja vuonna 2016 perustettu panimo. Ja kyllä Outer Range:n pitää tutustua jatkossa lisää. Varsin kelvollinen NEIPA tämä on.

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Leave A Trail, United States
3.7
Samea oranssi, samea juoma ja ihan olematon vaahto. Tuoksu on trooppishedelmäinen, nektarinen, ananas, litsi, mandariini, appelsiini, sitrus, vaalean viljava. Suutuntuma on melkeinpä hiilihapoton, melko pehmeä, keskitäyteläinen. Maku on makean nektarinen, persikka, ananas, mandariini, appelsiini, sitrus ja melko kevyenä männynhavu ja vaalean paahtoleipäinen. Jälkimaku on hedelmäisen makea ja ihan hintsusti vain katkera. Vähän turhan helppo hedelmänektari näihin voltteihin. Katkeroa ois saanut olla enemmän ja jopa hiilihappoja.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Leave A Trail, United States
3.8
Yksin jouluostoksilla.. 😁 pieni tauko paikallaan! Noin 5 viikkoa vanhaa jenkki-ipaa Coloradosta kaatuu vaalean ja samean keltaisen lasiin. Vaahtoa vajaan parin sormen paksuudelta. Tuoksussa ylikypsää trooppista hedelmäisyttä (persikkaa ja litsiä voimakkaasti), mandariinia, hieman valkoviinimäisyyttä, kauramaitoisuutta sekä hieman kukkaisuutta. Pehmeän täyteläinen ja matala hiilihappoinen suutuntuma. Pientä humalan pistelyä havaittavissa. Maku on makean hedelmäinen; persikkaa, litsiä, ananasta, persimonia. Lisäksi vehnää sekä kauraa selvästi esillä, hieman pihkaa, kitkerää appelsiinin kuorta sekä ruohoisuutta. Alkoholi jopa hieman tuntuu. Hyvä IPA, mutta ei kyllä 14€ arvoinen 😑

Post author: Jalaski
Jalaski
5 years ago
2.5
Tuoksuu karmealle ja maistuu, noh, vähän paremmalle, mutta silti jätän jatkossa ostamatta.

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
3.0
No emmäkyl tiiä. Tuoksuu ihan paskalta, maistuu vähemmän paskalta.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Leave A Trail, United States
3.6
Onhan tää ihan kivan tuoretta, mut maku ei oo mikää kummonen. Perus ipaa parempi, huonompi ku paremmat