Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Moon Dust 8.2%, Bearded Iris Brewing, United States
8 ratings
3.6
Moon Dust
8.2% Milk Stout / Sweet Stout

Reviews

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Pub Kultainen Apina
4 years ago
Moon Dust, United States
3.5
Berries, milk chocolate, vanilla and lactose. Quite smooth but too soft body.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Moon Dust, United States
3.9
Ei päiväystä muttei tää kovin iäkästä ole. Vaalean ruskea parin sormen vaahto kohoaa pinnalle kadoten kuitenki suht nopsaa. Hyvin tummaa ja pinnasta valoa vasten tumman ruskea. Tuoksu on pääosin suht makean jälkiruokainen runsaalla terävähköllä paahteisuudella. Tarkemmin havaittavissa alun jälkeen keksiä, maitosuklaata ja kaakaota, kahvia, kevyttä marjaisuutta ja vähän hakemalla etiketin vaahtokarkkia. Laktoosin maitoisuus on hyvin läsnä. Maku on alkuun makean tummemman sokerinen ja runsaan pitkäkestoisesti kuivattavan paahteinen ja nokinen. Sitten mukaan tulee paljon makeahkoa maitosuklaata, kaakaota ja kevyempää tummaa paahdettua kahvisuutta. Keksisyyttä ja suklaakakkua. Vähän marjaisuutta (+vaahtokarkkeja). Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kuivahkon paahteinen, kahvinen ja makeahkon maitosuklainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä suht pehmeällä rungolla. -------- Hyviä elementtejä löytyy, mut jotain uupuu tästä kokonaisuudesta. Maultaan epätasapainoinen, jopa hieman sekavahko tapaus ja "vain" 8,2% jättää toivomaan vähän enemmän runsautta IS:iin. On tässä silti tietynlainen laadukkuus kuitenkin läsnä makujen osalta vaikka eivät tule täysin toimeen keskenään. Miellyttävä silti näihin prosentteihin.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Moon Dust, United States
4.0
Bearded Iriksen ja WeldWerksin collab Imperial Milk Stout. UT ka tällä hetkellä 4,22, joten odotukset toki korkealla. Olueen on lisätty suklaata, keksejä, vaniljaa ja laktoosia. Lasiin olut kaatuu tölkistä täysin mustana, ja paksun öljyisenä. Kaksi sormea korkea kaunis aavistuksen ruskeahko vaahto nousee hetkeksi oluen pinnalle. Tuoksussa reilusti kitkerähköä kahvisuutta, aavistus tummaa suklaata, paahdettua tummaa mallasta ja greippistä katkeroa. Lievä pettymys kyllä. Maku on paahteisen tumman maltainen, greippisen katkeroinen, vaniljainen, suklaisen pehmeä ja aavistuksen laktoosisen makeahko. Mukana myös vaaleaa keksisyyttä ja aavistus lakritsia. Suutuntuma on öljyisen paksu ja happojakin on kertynyt mukaan kivasti. Jotenkin tämä nyt ei kummemmin säväytä. Hukkuu pahasti massaan, vaikka onkin todella hyvä olut. Ei oikein osaa tarjoilla mitään erillaista tai poikkeavaa. Kyllä tätä silti erittäin mielellään juo. 4,0 tähteä.

Post author: Pentti N
Pentti N
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.8

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
Moon Dust, United States
4.0
Pehmeää ku mikä. Runkoa snadisti viel lisää niin nousis huipputasolle.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Moon Dust, United States
4.6
No onhan tämäkin aivan mahtava Bearded Irikselta. Vähän olisin toivonut lisää makeutta ja pientä pehmeyttä, samanlainen kuin Tree housella juotu milk stout, mut kyl täö siitä ja kauas. Pehmeä ja silkkinen tämäkin, yllättävän kahvinen ja paahteinen kuitenkin. Huippukamaa kuitenkin, odotin silti jotain ihan uskomatonta Pakko korottaa hieman. Lämmetessä paranee huomattvasti. Pehmeempi silkkisempi ja makeampi alkuun kunnes lopuksi paahde iskee.