Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Patrons Project 14.03 // Black Rye IPA // Solitude and Savagery // Barbarian Hermit // MrHass 6.6%, Northern Monk Brew Co., England
9 ratings
3.6
Patrons Project 14.03 // Black Rye IPA // Solitude and Savagery // Barbarian Hermit // MrHass
6.6% Black IPA / Cascadian Dark Ale
Black Rye IPA

Reviews

Post author: Carlos C
Carlos C
5 years ago
4.0

Post author: Chris W
Chris W
@ Home Bar
5 years ago
4.0
Nice would recommend this to anyone

Post author: Rikhart77
Rikhart77
5 years ago
4.0
Stout intéressante à base de seigle. Elle reste assez dense. L’amertume laisse place à un goût de torréfaction du seigle.

Post author: Antony B
Antony B
5 years ago
3.6

Post author: Maxime D
Maxime D
@ La P'tite Mousse
5 years ago
Patrons Project 14.03 // Black Rye IPA // Solitude and Savagery // Barbarian Hermit // MrHass, England
4.0
Northem Monk patron project 14.03...une black IPA au seigle. Belle couleur noire ! Au nez cela sent la mangue 😊 ! En bouche on a une belle attaque fruité sur la mangue et le café en petite doses. Bonne équilibre, bien fruité quand même. Une rétro sur l'amertume et un bon goût de cereal légèrement épicé! Bonne black IPA qui se boit bien. Des notes acidulé acompagne l'amertume!

Post author: orson
orson
@ Hop Burns & Black
5 years ago
Patrons Project 14.03 // Black Rye IPA // Solitude and Savagery // Barbarian Hermit // MrHass, England
3.5
Tuoksussa mausteisuutta, ananasta, sitrusta, lakritsia ja paahdetta, sekä hieman mangoa ja ruista. Suutuntuma aika hiilihappoinen, kirpsakka ja ohuehko. Maussa paahdetta, sitrusta, lakritsia, yrttisyyttä ja greippiä. Jälkimaku öljyinen ja pehmeän greippinen. Hieman yllätti rungon ohuus. Yleensä nämä Patronit ovat olleet mukavan jämäköitä. Muuten toimiva. Nyt jää liian laihaksi.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
Patrons Project 14.03 // Black Rye IPA // Solitude and Savagery // Barbarian Hermit // MrHass, England
3.8
2kk tölkityksestä ja 2kk päiväykseen. Black ipaa pitkästä aikaa, hieno oluttyyli, jota on liian harvoin saatavilla onnistuneena. Tämä on tällä hetkellä UT 3,86, joten pitäisi olla hyvä tapaus. Voltteja 6,66, joka sopii. Kevyt beige vaahto. Hyvin tummanruskeaa black ipaa. Tuoksussa on paahteisuutta, makeahkoa salmiakkista lakritsaa, happamahkoa sitrus-/greippimehua, kevyttä hedelmäisyyttä, yrttistä havuisuutta ja tummaa maltaisuutta kevyellä ruisleipäisyydellä. Mausta löytyy tuoretta happamaa sitrus- ja greippimehua, paahteisuutta, salmiakkista lakritsaa, yrttisyyttä, havuisuutta, kevyttä ananaksista hedelmäisyyttä ja tummaa kepeän leipäistä mallasta. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on paahdetun tumman maltainen, kepeän lakritsinen ja kepeän greippimehuinen. Suutuntuma on kirpsakan kuohkean hiilihappoinen keskinkertaisella rungolla. --------- Black IPAt ovat aina jännä erikoisuus. Kivoja ja vähän erikoisia makuyhdistelmiä. Runko oli ihan ok, mut jättää toivomaan vähän runsautta lisää. Muuten ihan tavallinen black ipa. Ruista en erityisemmin havaitse. Vähän tuhdimpana antaisin 4, nyt jää vähän alle.

Post author: Edwin J
Edwin J
5 years ago
3.5

Post author: Cliff H
Cliff H
5 years ago
4.0