Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
A•W 18 Brewed All Season IPA 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
54 notes
4.0
A•W 18 Brewed All Season IPA
6.5% New England IPA / Hazy IPA
Our all-season IPA is brewed in the New England style, combining bold hop flavours with a smooth, silky body and a semi-sweet, juicy finish that’s low in bitterness. It packs plenty of tropical fruit and citrus flavour, while retaining balance and drinkability.

Avis

Post author: Flav Tz
Flav Tz
5 years ago
3.2

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.5

Post author: Mika M
Mika M
@ Kihøskh
5 years ago
A•W 18 Brewed All Season IPA, England
4.2
Tätä olutta en tilannut, mutta tuli kuitenkin, eli ilmainen 😃 Sameaa ja kermaisen koostumuksen omaavaa trooppismehua. Ryhdikäs makupaletti, ananasta, mangoa, persikkaa, appelsiinia ja ohuesti myös passionia ja melonia. Tämä on kuin tuoremehua. Helppoa ja raikasta, sopii näille hellekeleille täydellisesti. Kevysti katkeroitu ja vahvasti humaloitu. Helppoa, nautittavaa, taattua Cloudwater-laatua, ei mitään järisyttävää, mutta erinomainen.

Post author: Malakian
Malakian
5 years ago
4.8

Post author: Cgarcia76
Cgarcia76
5 years ago
5.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
A•W 18 Brewed All Season IPA, England
4.3
Lauantai-illan pelailujaodotellessa vähän ipaa napaan. Olut on sameaa ja appelsiinimehun väristä. Olueen muodostuu paksu valkoinen vaahto. Tuoksu todella trooppinen: mangoa, ananasta, appelsiinia ja greippiä. Ja maku... Ai, että on mehua. Mangoa, ananasta, mandariinia alussa ja greippiä ja sitruunaa loppumaussa. Suutuntuma melko pehmeä ja ipaksi täyteläinen. Katkerot kuivattaa suuta mukavasti. Hyvä raikas ipa. Tasapainoinen ja sopivan katkeroinen. Sopii mahtavasti näin takatalven lopuille.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ BrewDog Webshop
5 years ago
A•W 18 Brewed All Season IPA, England
3.9
Päivän grillauskaveri. Samea ja oljen värinen.  Hedelmäinen humala valtaa tuoksun.  Pehmeä kärki, kuivaa hedelmäisyyttä. Runko erittäin hedelmäinen. Löytyy mangoa, ananasta, papaijaa ja sitruksisuutta. Jälkimaku aavistuksen pippurinen ja taas hedelmäinen. 

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
5 years ago

Post author: Folley
Folley
5 years ago
4.4
C'est bon !!! C'est doux au nez avec une belle complexité des notes aromatiques, le goût bien prononcé à l'amertume maîtrisée est vraiment excellent.

Post author: Johan B
Johan B
5 years ago
A•W 18 Brewed All Season IPA, England
3.8
Tropical. Tangerine, pineapple, mango. Slight peppery aftertaste. Really good, but not mind-blowing.