Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Swedish Wash 2018 11.5%, Mikkeller, Denmark
23 ratings
3.4
Swedish Wash 2018
11.5% Belgian Strong Ale

Reviews

Post author: Jonas M
Jonas M
@ ØK-Brew
10 months ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.3

Post author: Krusecontrol
Krusecontrol
2 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.4

Post author: Hebbemetal
Hebbemetal
2 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.3

Post author: Ilkka P
Ilkka P
@ Mikkeller Helsinki
3 years ago
3.5
Ovela. Viinin ja kuoharin yhdistelmä. Ei huono!

Post author: Jukka sama
Jukka sama
4 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
4.2
Makean rypäleinen, kuaharimainen. Hassu kokemus. Jatkoon

Post author: Knapu
Knapu
4 years ago
3.0
Kuohuviinimäinen, makean rypäleinen ja lämmetessä vasta tunnistaa pieniä maltaan vivahteita. Mukavaa juotavaa ja hauska kokemus!

Post author: Valtteri V
Valtteri V
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
4.1
No nyt on erikoista. Eipä juuri minkäänlaisia ennakkokäsityksiä, mielenkiinnolla ja täysin avoimin mielin innolla tätä lähden maistelemaan. Lasiin kaatuu kuohuviinin tai vaalean oluen oloista reippaasti kuohuavaa juomaa. Heti kaataessa nenään hiipii vahva viinin aromi. Tuoksua valloittaa rieslingin mehukkaan rypäleinen ja viininen aromi. Vähän on pehmeää ja täyteläistä mallasta sivussa. Maku on todella raikas, kuohuviininen ja mehukas. Siis ihan menee kuoharista. Rieslingille tyypillinen mehukkuus ja rapeus maistuu erittäin hyvin. Nimessä mainittu brut ale ei jotenkin kovin vahvasti noudattele lupaamaansa kuivaa mielikuvaa, vaan ennemmin on lievästi makea ja mehukas. Mallasta ja pehmeää herkullista vaaleaa olutta maistuu viinisyyden ohella. Prosentit ei tunnu missään. Jälkimaussa jää viinistä tuttu kuivuus hieman suuhun pyörimään, vähän humalan vivahdetta ja lievä alkoholin lämpö. Aika hienoa. Yllättävän hyvin tuntuu toimivan oluen ja viinin liitto, tämä on todella nautittava ja kiva juotava. Kuoharista ja rieslingistä kun tykkää oluen lisäksi, niin oikein hyvä on!

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
4 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.8

Post author: Oskari-Tuote
Oskari-Tuote
4 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.4
Kuohuviinimäinen ja rypäleinen. Rieslingvalkkarista tuttuja makuja. Kelpaa kuoharin korvikkeeksi.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Swedish Wash 2018, Denmark
3.8
MBC 12/18. Ei päiväystä. Parin sormen vaalea vaahto. Kirkas oljenkeltainen brut ale. Tuoksussa mehukasta rypäleistä ja kuivakkaa valkoviinisyyttä (kera kepeän alkoholin) ja kepeää makeahkoa omenasiideriä, happamahkoa sitrusta, belgihiivaa ja tallisuutta, kepeää hunajaisuutta, kepeää vaaleaa makeaa hedelmäisyyttä (verkkomelonia, kevyttä päärynää), kevyttä pippurista mausteisuutta ja makeahkoa pehmeää vaaleaa vehnäisyyttä. Maussa alkuun kuivattavaa (kepeän alkoholista)valkoviiniä rypäleistä valkoviiniä sekä kepeää makean kuivakkaa omena-/päärynäsiideriä, happamaa kuivakkaa sitruunaisuutta, makeahkoa vehnäisyyttä ja pehmeää ohramallasta, kepeästi korianteria ja kevyttä pippurisuutta, kepeää belgiesteriä ja kevyttä hiivaisuutta, kevyttä heinäisyyttä, kepeää makeahkoa kuivahedelmäistä aprikoosia ja ananasta. Katkeroa kevyesti. Jälkimaku on kuiva ja happamahko ylläkuvatuilla mauilla maustettuna. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähemmäs täyteläisellä rungolla. ———————— On kyllä mielenkiintoinen sekoitus. Valkoviini, omena-/päärynäsiideri ja Duvelin kaltainen belgiale kohtaavat. Todella kiva monipuolinen kokonaisuus. Tykkäsin vaikka alkoholi onkin sopivasti läsnä.