Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Old Stock Ale (2013) 11.9%, North Coast Brewing, United States
13 notes
3.6
Old Stock Ale (2013)
11.9% Old Ale
Like a fine port, Old Stock Ale is intended to be laid down. With an original gravity of over 1.100 and a generous hopping rate, Old Stock Ale is well-designed to round out and mellow with age. It’s brewed with classic Maris Otter malt and Fuggles and East Kent Goldings hops, all imported from England.
IBU : 34

Avis

Post author: Timo K
Timo K
@ Bar Kuka
6 years ago
5.0
Taas levyraadissa. Taas tämä juoma. Hyvää. Herkkua.

Post author: Timo K
Timo K
@ Bar Kuka
6 years ago
Old Stock Ale (2013), United States
5.0
Tällainen monipuolinen ja täydellinen nektari tuli nautiskeltua bar Kukassa hervottoman hauskan levyraadin aikana. Jarin arviosta voitte lukea kaiken oleellisen. Mahtava pläjäys on tämä olut!

Post author: Jari J
Jari J
@ Oluthuone Leskinen
6 years ago
Old Stock Ale (2013), United States
4.5
Toinen olut virkamies ruotsin läpi menon kunniaksi. Ja samalla saa jälleen viivata yhden oluen pois "must taste before I die" - listalta. Pullo. Pullotettu joskus vuonna 2013 Lämpötila: Huoneen lämmössä ennen nauttimista n. 20min Kauniin punertavan sävyinen olut, joka on lähes kirkas vaikkakin pullosta kaatui myös hiivaa lasiin. Vaahto vähäinen mutta kestää tasaisena kerroksena ikuisuuden oluen päällä: 4,5/5 Tuoksussa iskee aluksi runsas karanellimaltaisuus, sitten löytyy punaviinimäistä alkoholista vahvuutta ja brittityylistä hedelmää sekä mustaherukkaa. Tammista tunnetta on ilmoilla myös koko ajan mutta en edes tiedä onko tätä tammikypsytetty. Törkeän hieno ja ainutlaatuinen, monipuolinen tuoksu: 4,75/5 Suussa erittäin täyteläinen! Tästä voi melkein pursista läpi lämmin alkoholi tuntuu hellivältä. Mallasrunko on tuntuvana koko ajan luomassa rungolle pehmeyttä. Täydellisyyttä! 5/5 Maussa karamellia, hentoa kahvisuutta, hedelmäisyyttä, tammista vibaa, vanilijaa, liköörimäisyyttä ja runsasta maltaisuutta. Makumaailma(kin) on lyhyesti todettuna UPEA. monipuolinen ja monikerroksinen. Kaikki on harmoonisessa tasapainossa keskenään. Tästä vain nauttii. Alkoholin lämpö, joka tulee loppuliussa esiin kruunaa kyllä kaiken. Huhhuh: 14,5/15 Ehkä paras Old ale, niinku ikikä! Onhan tässä nyt kaikki vain kohdillaan ja pirun hienoa juoda viisi vuotta kypsynyttä olutta. Erittäin hieno, tyylikäs taidonnäyte. Nyt saa teksti riittää, haluan keskittyä nauttimaan tästä::18,75/20 =47,5/50

Post author: Ville M
Ville M
7 years ago
3.5

Post author: Roywenk
Roywenk
8 years ago
4.5

Post author: Maria L
Maria L
8 years ago
Old Stock Ale (2013), United States
4.5

Post author: Gnidde
Gnidde
8 years ago
3.0

Post author: JussiTender
JussiTender
@ Explosive Bar (Pommi)
8 years ago
4.5
Kaunis kahvin värinen samea olut. Tuoksultaan makean toffeinen. Makeaa jumalten mämmiä!

Post author: MMM
MMM
@ Leijuva Lahna
8 years ago
Old Stock Ale (2013), United States
3.0
Tuhti ja aavistuksen viinainen. Kypsynyt. Tylsähkö.

Post author: Mella M
Mella M
@ Vihreä Haltiatar
9 years ago
3.5