Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
NZ Summer Pale 4.0%, Cloudwater Brew Co., England
9 ratings
3.5
NZ Summer Pale
4.0% American Pale Ale
Brewed with our friends at HonestBrew, this one-off version of our Pale Ale is an effortlessly drinkable celebration of a New Zealand Christmas. Using only 2018 season New Zealand hops, it has the same juicy profile and low bitterness as usual, but showcases punchy flavours of gooseberry and grapefruit, that are hallmarks of the region.

Reviews

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Honest Brew
5 years ago
NZ Summer Pale, England
3.8

Post author: Andy68smith
Andy68smith
5 years ago
3.5

Post author: ASout
ASout
5 years ago
3.9

Post author: orson
orson
@ Honest Brew
5 years ago
NZ Summer Pale, England
3.4
Tuoksussa sitrusta, mangoa ja ananasta. Trooppinen tuoksu. Pyöritellessä tuoksu muuttuu viljaiseksi. Suutuntuma hiilihappoinen, kepeähkö, raikas ja aika kuiva. Maussa sitrusta, greippiä ja karviaista. Jälkimaku aika karvaan greippinen. Ihan jees helppo ja kepeä pale ale. Jälkimaussa saisi olla vähemmän karvautta.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
NZ Summer Pale, England
3.0
Tänään senaattoreiden Honest-kalenterista tuli Cloudwaterin ja Honest Brew:n collab. Kevyt 4% pale ale. Kauniin keltainen ja melko reippaasti vaahtoava olut. Sameaa tavaraa. Tuoksu on raikkaan ja kevyen hedelmäinen: sitruksista trooppisuutta ja ananasta. Suutuntumaltaan rapsakka olut yllättää olemalla hyvin mauton. Heti ensihuikka paljasti, että liian kepeää minun suuhun, koska kyllä jotakin makua on oltava vaikka tekisikin kevyen pale alen. Tämä tarjoaa kepeää sitruksista ja humalaista hedelmää, mutta valitettavasti vain jonkin verran enemmän kuin makuvichy. Runkoa ei juurikaan ole ja jälkimakukin on vähän tunkkaisenkatkera. Sopisi varmasti kesäkuumalle janonsammuttajaksi ihan hyvin, mutta ei puolusta paikkaansa talvella ja/tai joulukalenterissa.

Post author: Niko S
Niko S
@ Honest Brew
5 years ago
3.5
Adventcalendar #3. Beer was really good and the excitement is even better when you do not know what you get 😋

Post author: Rosvo
Rosvo
5 years ago
4.0
On muikean kevyt, kukkainen ja maukas trooppisen hedelmän vivahteella! Raikas tuttavuus. Ehdottomasti jatkoon. Honest Brewin joulukalenterin luukku nr.3

Post author: ALEHEAD
ALEHEAD
5 years ago
NZ Summer Pale, England
5.0
Absolutely delicious. I love cloudwater brewery and this collaboration with HonestBrew did not disappoint!