Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stouten Blackie 6.5%, HopSaSam, Belgium
7 notes
3.5
Stouten Blackie
6.5% Stout

Avis

Post author: Liefmans gouden band
Liefmans gouden band
2 years ago
2.9

Post author: Markku YT P
Markku YT P
4 years ago
Stouten Blackie, Belgium
4.0
...syksyn viileyttä hyvin lämmittävä stout-olut, etiketin mukaan pullotettu 09/2018 ja tuon parivuotta kellarin kätkössä ollut olut on maukas, paahteinen ja stouttimaisen makea olut joka lämmittää sisältäpäin mukavasti... Tykkään.

Post author: V1lle
V1lle
@ Belgiuminabox.com
4 years ago
Stouten Blackie, Belgium
4.5
Korkki tsupsahtaen auki ja juoma lasiin. Naurettavan suuruinen vaahto täyttää lasin. Paahteinen, kahvia ja lakritsiakin löytyy. Vahvemmalta vaikuttaa kuin % tarjoo. Sopivan makea

Post author: Wesku
Wesku
@ Belgiumina Box
4 years ago
2.7
Todella makeahko. Mustaa kuin yö. Hiiltä ja tuhkaa.

Post author: Ari R
Ari R
@ Belgiuminabox.com
4 years ago
5.0
Makua on ihan hulluna! Todella tymäkkä runko, intensiivinen, paahteinen lämmittävä olut. Makeahko. Maistuu vahvemmalta, mitä on. Jälkimaku on pitkä, aromikas ja maltainen.

Post author: Ju$i
Ju$i
5 years ago
4.0

Post author: Juski
Juski
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
Stouten Blackie, Belgium
3.5
Susijengin matsia venaillessa seuraavaa olutta kitusiin! Musta olut, joka saa kruunuksi runsaan mokkaisen vaahdon. Pikkuhiljaa haihtuessaan vaahto jättää jälkeensä kevyen, tuoppia koristavan pitsireunuksen. Tuoksusta voi aistia paahteista kahvia, hieman makeaa toffeekaramellia ja jotain makeahkoa hedelmää; ehkä päärynää tai/ja banaania. Lisäksi nenään saadaan lakritsia ja siirappia. Maussa on paljolti paahteista kahvia seuranaan lakritsia. Taustalta löytyy jotain kermatoffeemaista makeutta. Sokerista makeutta etenkin. Jokseenkin myös kermainen vivahde. Kevyen yrttinen. Loppumaussa kuivaa, havuista paahteisuutta, joka muuttuu vielä aivan lopuksi sokeriseksi makeudeksi. Outo olut..aluksi tuntui hyvinkin paahteiselta ja tasapainoselta. Sitten iski fiilikset, että: "Ehkä tämä on kuitenkin liian makea ja epätasapainoinen..". Lämmetessään tuli taas tasapainoa hommaan. Noh täytyy makustella toinenkin pullo joku päivä.. Että siis joo.. Paljon löytyy tästäkin makuja kevyehköksi stoutiksi. Hyvä! Jännä makeus tästä löytyy ja etenkin jälkimaku tuntuu paikoitellen liiankin makealta. Noh täytyy maistaa toisenkin kerran.