Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Smalti 8.0%, Zagovor Brewery, Russia
18 ratings
4.0
Smalti
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Augudufiveone
Augudufiveone
@ Chez moi !
2 years ago
Smalti, Russia
4.6
Jeudi 19h41. Une mosaic single hop New England DIPA à 8°. Robe a la couleur pas tentante, mais nez puissant en mosaic. En bouche c'est une vraie merveille par contre. Vraiment les single hop j'ai rarement été déçu et là en plus mosaic un délice.

Post author: Aubin L
Aubin L
2 years ago
4.0

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
2 years ago
Smalti, Russia
4.2
C'est vraiment pas mal du tout.

Post author: Vanessa V
Vanessa V
2 years ago
Smalti, Russia
4.5

Post author: Decrausaz L.
Decrausaz L.
@ La Mise en Bière
2 years ago
4.4
Bière jaune claire opaque, mousse moyenne avec une tenue moyenne. Au nez, on sent des notes fruitées, d’agrumes et tropicales. Sous le palais, la bière est bien houblonnée et riche. L’amertume moyenne, l’acidité très légère et l’alcool moyen. On ressent des notes fruitées, tropicales et d’agrumes. Finalement, une excellente bière!

Post author: Beer't
Beer't
@ Beergium Webshop
3 years ago
Smalti, Russia
4.4
Bombe houblonnée venue de Russie 🇷🇺 Une New England Double IPA très houblonnée au nez et en bouche. Houblon Mosaic

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
4 years ago
4.2

Post author: Villema
Villema
4 years ago
Smalti, Russia
4.4
Sen verran vitutti kaataa toi Holidays in the Sun viemäriin, että napautan vielä tän viimesenki tuotteen auki. Mosaic single hop on mahdoton ryssiä. Jopa venäläisille. Tuoksu on mieto, reippaasti kukkainen ja aavistuksen sitruksinen. Maku on aivan loistava: seljaa, melonia ja pehmeää päärynää. Jälkimakuna hitunen kuivaa mäntyisyyttä. Suutuntumakin on pehmeä ja kevyt. Tätä vois pudotella litroittain! Kokonaisuutena huikea olut, ehkä paras tämän tyylinen tänä vuonna👍

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Smalti, Russia
3.9

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Smalti, Russia
4.1
Miksi noissa todella kovissa oluissa on aina, että oluthammasta alkaa kolottamaan entistä enemmän? Pakko ottaa vähän venäläistä nedipaa päälle. Mosaic single hop. Tölkitetty jo 10.9. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on on ihanan hedelmäinen (tänään tuntuu kaikki kelpaavan🤔). Mangoa, ananasta ja sitruksia (ainakin appelsiinia ja kumkvattia). MAKU on happaman sitruksinen: greippiä ja sitruunaa. Lisäksi mangoa ja havuisuutta. Raikas ja toimiva makumaailma. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja melko pehmeä. Yllättävän hyvin kestänyt aikaa. Hedelmäinen ja maistuva. Zagovor tuntuu loistavan näissä single hop (etuliite)ipoissa.