Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dunk 11.9%, Prairie Artisan Ales, United States
23 ratings
4.0
Double Dunk
11.9% Imperial Stout
Imperial Stout with Oreo

Reviews

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
4 years ago
4.3
3100. (tämä piti jo viime yönä julkaista, mut erroria tarjosi joten uusi yritys. Kuvaa ei anna edelleenkään lisätä ilman erroria) Tässä vaiheessa maistelu-uraa ei välisataset kauheasti kiinnosta, mut on kuitenkin otettava jotain luultavammin parempaa tai ainakin laadukasta lasiin. Vähän ennen tätä arviota oli parit 4,8 pisteet saaneet tipat alla, joten näille satasille ei välttämättä enää osu lähiaikojen parhaimpia oluita tai edes pidempään säilytettyjä. Mut nyt oreo-kekseillä maustettua IS:ää lasiin. Päiväys on epäselvä. Parin sormen paksu kuohkea vaalean ruskea vaahto. Mustaa IS:ää. Tuoksussa tumman sokerista makeutta, kuivakkaa paahteisuutta ja nokisuutta, reilummin tummaa suklaata tumman suklaakeksin ja sen kevyemmän vaniljatäytteen kanssa, kevyttä alkoholin huurua. Maussa reilummin pehmeää kuivakkaa paahteisuutta ja nokisuutta, kevyttä katkeroista ylikypsää greippiä, runsaammin makeampaa ja pehmeää tummaa suklaisuutta (+kuivakkaa kaakaota) kera tummemman suklaakeksin ja sen kepeän vaniljatäytteen kanssa. Katkeroa keskiverrosti rungon tasatessa sitä. Jälkimaussa pehmeää kaakaota ja tummaa makeahkoa suklaata. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen lähemmäs täyteläisellä pehmeällä rungolla. ————— Oikein kiva IS. Makeus ja kuivuus kivasti sovussa. Tummempi suklaakeksisyys vaniljatäytteen kanssa toimii hyvin. Väkisinkin alkaa miettiä vertailua Omnipollon kanssa ja sitä miten paljon paremmin Prairie homman osaa ja hallitsee. Tykkäsin paljon vaikkei tämä tajuntaa räjäytäkään.

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Double Dunk, United States
4.4
Tuoksussa paahteista mallasta, kahvia ja vaniljaa. Maussa samat aineet, lisäksi muscovado sokeria, runsaasti kaakaota ja kardemummaa. Suutuntuma on täytelaisen paksu. Jälkimaku on tumma suklainen ja aavistuksen kitkerä (kardemumma).

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Double Dunk, United States
4.5
Tästä oli odotukset hyvin (liiankin?) korkealla, ei sillä että kyseessä kuitenkaan huono tuote olisi. Lasiin kaatuu hyvin paksua ja makeaa imperiaalia, mitä osasikin odottaa. Makeutta piisaa todella runsaasti, mutta vähän saa käyttää mielikuvitusta että sen oreoon yhdistää (olisi pitänyt olla keksejä vertailuksi 🤔). Kaikenkaikkiaan kyllä erittäin toimiva stoutti jälkiruuaksi -> makea, tasapainoinen ja suhteellisen pitkä jälkimaku. Suutuntumasta plussaa.

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
Double Dunk, United States
4.5

Post author: Saka
Saka
@ Tirra
5 years ago
Double Dunk, United States
4.0
Kahvi tahnaa on kuule hyvää..

Post author: Tuomas S
Tuomas S
5 years ago
Double Dunk, United States
4.0
Kahvia ja kaakaota paljon. Hyvin pehmeä, kahvi ei tule liian kiivaasti läpi. On myös makea, joten täysverinen leivonnaisstout.

Post author: Sirdubby
Sirdubby
5 years ago
4.5
Delicious oreo stout. 4.5/5

Post author: Eetu
Eetu
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Double Dunk, United States
4.3
Oreo keksiä lasiin pirteään lauantai-päivään. 😎 Tuoksu on ihanan vaalean suklaan siirappinen ja kaakaomaisen kinuskinen. Makupaletti meinaa pyöräyttää kalsarit pois jalasta. Ensiksi sitä pohtii, että kuka on ryövännyt puolustuksessa luutivan 11,9% alkoholimällin pois, sillä sitä ei huomaa missään. Nautinnollisen makeaa tavaraa ja kyllä ne Oreot siellä mukavasti pyörivät mukana pienen lakritsin ja siirapin säestyksellä. Maku vain saisi olla aavistuksen viipyilevämpi. Tuntuu katoavan kuin pieru Saharaan, joten siitä pakko heittää pienet miinusmerkkiset pallerot takaluukun puolelle. Maukasta tavaraa tämä silti on! 👍

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
Double Dunk, United States
4.3
Kun kuulin että Prairie on tehnyt Oreo-kekseillä varustetun IS:n, niin se oli pakko saada heti. Prairien stoutit ovat maagisia ja kun siihen lisätään Oreo-keksit, niin mikä voisi mennä vikaan. Olut kaatuu lasiin mustana ja täysin öljyisenä. Ruskeahko mieto vaahto nousee pinnalle, ja jää siihen pitkäksi aikaa. Tuoksussa on kahvia, kaakaota, maitosuklaata, keksiä ja greippistä katkeroa. Oikein miellyttävä. Maku on makeahkon kahvipuruinen, maitosuklainen ja kaakaoinen. Makeutta on, mutta ei missään nimessä liikaa. Kyllä sieltä se Oreo-keksikin löytyy, ja makeaa kreemiä lisänä. Jälkimaussa on tuhkaisuutta ja greippistä katkeroa mukavasti. Alkoholi on luonnollisesti täysin piilossa. Onpahan namia. Huikea pastry-stout, joka ehkä aavistuksen kaipaisi lisää makua vielä. Makeutta ei onneksi ole liikaa. 4,3 tähteä.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Double Dunk, United States
4.0
Pikimustaa olutta, ohuella beigellä vaahtoharsolla. Tuoksussa reilusti suklaata (kitkerää tummempaa suklaata ja makeaa maitosuklaata), hieman vaniljaa, paahdettua mallasta sekä kahvisuutta. Täyteläistä suutuntumaa seuraa makea maitosuklaisuus. Kitkerää tummaa suklaata seassa. Löytyy paahteisuutta, hieman yrttistä humalaa, kevyttä savua sekä vaniljaa.