Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Inglorious Quad Whisky Barrel Aged - Batch 1 Belgian Owl 11.4%, Inglorious Brew Stars, Belgium
4 ratings
Inglorious Quad Whisky Barrel Aged - Batch 1 Belgian Owl
11.4% Abt / Quadrupel
Barrel aged

Reviews

Post author: Stavros Ioannidis
Stavros Ioannidis
5 years ago
4.0

Post author: Juovo
Juovo
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
Inglorious Quad Whisky Barrel Aged - Batch 1 Belgian Owl, Belgium
3.8
Vahvaa belgiaania taas kuppia täyttämään. Hyvät tynnyrikypsytykset ainakin tällä oluella. Tuoksu on hyvin suklainen jopa kylmänä, reilua vaniljaa, hyvää tammisuutta, viskiä on hyvin pehmeänä ja hedelmäisenä, tumman karamellinen, tuhkainen, erittäin lääkeyrttinen, korianterisen ja pippurisen mausteinen, viljainen, käyneen marjainen, belgihiivainen ja kuivan kaakaojauhoinen. Maku vetäytyy hienon viskiseen makeuteen ja sokeriseen hedelmään sekä vaniljaan. Puolukkaista ja karpaloista marjaista hapokkuutta ja terävyyttä, hieman rypälemäistä pehmeyttä, hyvää yrttistä makeutta ja mausteista korianteria. Kevyttä lakritsia, paahteisuutta, espressopapua ja alkoholia. Jälkimaku suklainen, mausteinen, maltainen ja viskitynnyrinen. Suutuntuma matalahappoinen, keskitäyteläistä parempi, öljyinen ja kevyen sokerisen tahmaava. Hyvin on kypsytetty tämä olut, vaikka on voimaa ja runkoa niin on silti raikas. Kannattaa kokeilla, voi olla vähän jakava toisaalta.

Post author: Markus T
Markus T
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
4.0
Mielenkiintoinen yhdistelmä viskiä ja olutta. Tammisen tynnyrin aromit maistuvat mukavasti tumman quadin kanssa yhteen. Jämäkät maut, sopii talviseen nautiskeluun.

Post author: Juski
Juski
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
Inglorious Quad Whisky Barrel Aged - Batch 1 Belgian Owl, Belgium
4.0
Nyt ollaan omien suosikkien äärellä. Ainakin näin lähtökohtaisesti. Viskiä ja olutta. Let's see! Erittäin tumman ruskea olut, lähes musta. Sormen parin paksuinen mokkainen vaahto. Tuoksussa pehmeää siirappista mallasta ja suklaista makeutta. Vaniljaa ja viskiä. Hyvin miellyttävät tuoksut. Suutuntuma semiöljyinen & täyteläinen sekä jokseenkin hiilihappoinen. Maussa tummaa suklaata. Paahteista, kitkerähköä kahvia. Mausteita löytyy; hieman vaniljaa, lakritsia, neilikkaa.. Hieman löytyy tummaa kuivahedelmäisyyttä, esim. rusinaa, luumua. Lämmittävää viskiä, joka antaa potkua kokonaisuuteen. Bourbonia oikeastaan. Tynnyrikypsytyksen antamaa pyöreyttä ja puisuutta. Jälkimaussa hieman happamuutta, mausteisuutta ja alkoholin tuomaa lämpöä. Vaikka volat ovat suht korkealla niin ei häiritse allekirjoittanutta. Ryhdikästä on. Tyylikäs, maukkaan ryhdikäs, täyteläinen ja hyvin viskinen olut belgivivahtein. Sopivan lämmittävää nautittavaa pakkasilla. Suositukset.