Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
All Summer In A Day 5.0%, Zagovor Brewery, Russia
21 ratings
3.6
All Summer In A Day
5.0% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer

Reviews

Post author: Da-Slovenian
Da-Slovenian
5 years ago
3.5

Post author: Samayou
Samayou
@ Le rabelais
5 years ago
1.0

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
All Summer In A Day, Russia
3.5
No jopas on mukavan kirpeetä! Passion on isosti läsnä, mutta sitruunaa/limeä on tässä myös sekä mukava hapan suolaisuus. Melko yksiulotteinenhan tämä on, mutta hienosti pitää mitä tölkissä lupaa. Laadukas tuote ja sopisi hienosti kuumalle kesäterassille. 3,7.

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
6 years ago
All Summer In A Day, Russia
3.5
MBC 11/18 Venäläisen panimon näkemys Gosesta, ja pantu ilmeisesti nimenomaan Beer Clubille. Lasiin olut kaatuu aavistuksen tummemman keltaisena ja reilun utuisena. Sihisevä limumainen vaahto laskee nopeammin kuin tölkistä kerkee kaatamaan. Tuoksussa raikasta passionhedelmää reilusti. Aavistus suolaisuutta ja vaaleaa maltaisuutta. Taustalla vielä hieman maissia. Maku on tottakai reilun passionhedelmäinen, mutta mukana on myös appelsiiniä, sitruunaa ja mangoa. Happamuus on todella kevyttä, ja myös suolan osuus jää hyvin pieneksi. Todella raikasta ja helppoa juotavaa. Hieno ja raikas Gose, joka sopii varmasti myös aloittevab Gosenmaistajan suuhun. 3,7 tähteä.

Post author: Amppu
Amppu
6 years ago
All Summer In A Day, Russia
3.9

Post author: Naakka
Naakka
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
2.5

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
6 years ago
4.5
Jäätävän hyvä gose. Nimensä veroinen, aah.

Post author: Maija A
Maija A
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
3.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
All Summer In A Day, Russia
3.8
Mikkellerin beer club 11/18. Parisen kuukautta tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Sameahko keltainen gose. Tuoksu on runsaahkon raikkaan makean ja pehmeän passiohedelmäinen sekä nektariininen ja persikkainen, kepeän happamahkon sitruksinen ja limeinen, kepeän makeahkon vaalean pehmeän maltainen. Miellyttävä pehmeä ja raikas tuoksu. Maku on kirpeän happaman sitruksinen, runsaahkon raikkaan makean ja pehmeän passionhedelmäinen sekä kevyemmän nektariininen ja hieman omenainen, kevyen limeinen, vaalean makean pehmeän vehnäisen ja ohraisen maltainen. Jälkimaku on makeahko ja kepeän happaman passionhedelmäinen, kevyen omenainen sekä kevyen vaalean makeahkon maltainen. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen kepeällä mehuisalla rungolla. -------- Helposti juotavaa ja raikasta gosea. Oispa kesä. ☀️😎 Väkisinkin tulee verrattua tässä tyylissä kotimaiseen CoolHeadiin, joka on näissä happamissa mehuissa todella hyvä. Alkuun olin sitä mieltä, että CoolHead on parempi, mutta lasin tyhjetessä täytyy myös venäläisille antaa enemmän pisteitä. Tämän tasapainoisuus ja jollain tapaa hienous nostaa kyllä pisteitä. Hedelmäisyys on todella onnistunut tässä, kuin olisi puraissut juuri tässä maistuvia hedelmiä. Maltaisuus jää vähän tylsän vaaleeksi, mutta pehmeäksi. Muuten todella hyvä maustettu gose. Venäjältä tulee hienoja panimoita. 👍🏻