Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Palapa Of Your Dreams 8.0%, Alvarado Street Brewery, United States
14 arviota
3.7
Palapa Of Your Dreams
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
4.0
Ylikypsän hedelmäinen tuoksu, jossa mangoa, ananasta, greippiä ja häivähdys sipulia. Maussa greippisen kitkerä puraisu hieman alkoholisella viballa höystettynä. Hedelmäisyys vetäytyy hieman taka-alalle, mutta seuraa mukana aina jälkimakuun asti. Alkoholi tuntuu myös jälkilämpöinä ja olut kaipaisikin lisää makeutta tasapainottamaan voltteja. Ihan kelpo dipa kuitenkin.

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.0

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
4.1
MBC 11/18 Tuoksussa ananasta, greippiä, appelsiinia ja kevyesti havua. Pehmeä runko on täyteläiseen kallellaan. Aika reippaasti hiilihapotettu. Maussa tuoksun kaltaista makeaa kypsää hedelmää, kevyesti miellyttävää mallasta taustalla ja myös hieman jotain ei niin miellyttävää rasvaisuutta. Suht pureva katkerointi on omaan makuun passeli Pieni alkoholisuus ja pistävä "kemikaalisuus" kiusaa ja tuoksu lupaili hieman parempaa. Kuitenkin oikein kelpo DIPA.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
4.1
Mikkellerin beer club 11/18. 6,5 viikkoa tölkityksestä. Sormen paksuinen valkea vaahto. Sameahko keltainen dipa. Tuoksu on happamahkon pehmeän sitruksisen greippimehuinen hieman greippikuorinen, runsaahkon makean mehuisan pehmeän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, mandariinia, aprikoosia), hieman ruohoinen ja yrttinen sekä kevyen vaaleahkon maltainen. Hyvä dipamaisen hedelmäinen tuoksu. Maku on makean mehuisan (kypsemmän) trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, aprikoosia, mandariinia), happaman kevyesti kuivaavan sitrusgreippisen mehuinen sekä kevyen ruohoinen ja yrttinen, hieman makean keksinen ja makeahkon leipäisen maltainen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on happamahkon ja kuivahkon kepeän sitruksinen ja makeahkon hedelmämehuinen. Suutuntuma on kirpsakan kepeän hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. Pientä alkoholin lämpöä nieltäessä. ------------ Mukavan tasapainoinen ja hedelmäinen dipa kyseessä. Mallas jää vähän kesyksi. Tästä löytyy sellaista perinteistä sitrusgreippistä dipan makua, joka jollain tapaa miellyttää eikä sitä aina löydä enää monista nedipoista. Kaikkea olisi voinut olla enemmänkin, mutta näinkin todella maukas dipa. Olin laittamassa tätä alussa alle 4, mutta lämmetessä nosti pisteitään.

Post author: Juho L
Juho L
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
3.6
Tämä nyt jäi ikävästi valjuksi. Oikein hyvä olut mutta vähän pettymys tuoksun ja ensimmäisen hömpsyn jälkeen. Vaikutti erittäin hyvältä mutta se katosi juodessa. Ei pysynyt kuosissa kauaa. No mutta loppujen lopuksi oikein hyvä olut.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.0
Keltainen hazy, vaalea pintavaahto. Trooppisen raikas tuoksu, useita eri hedelmiä. Valitettavasti hieman laimea ja vetinen maku, peittää alleen nuo useat trooppiset hedelmät.

Post author: Eetu O
Eetu O
5 years ago
4.0

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
3.9
Mikkeller beer clubista 11/2018. Sameaa keltaista olutta, nopealla vaahdolla. Tuoksuu makealle ananakselle. Maistuu ananakselle, aavistuksen sitruksiselle. Jälkimaussa katkeroa joka kuivaa suuta. Ehkä aavistuksen saippuainen, vähän epämiellyttävä tunne ja maku jää suuhun välillä. Kevyehköä juotavaa. Oikein helppo ja mehuinen. Alkoholia en löydä mausta.

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.1
Hyvinkin keltaista ja sameaa. Vaahdotetun valkuaisen näköistä vaahtoa syntyy kiitettävästi. Tuoksu on reilun trooppinen: mangoa, passionhedelmää, persikkaa. Vähän kumia ja sulanutta vaniljajäätelöäkin. Maku jäljittelee täydellisesti tuorepuristettua hedelmämehua. Todella mehukas trooppinen hedelmä -cocktail. Pieni sitruksisuus, katkero ja suolaisuus pitävät kokonaisuuden raikkaana. Jälkimaku on lämmittävä mutta ei alkoholinen. Happoja on hillitysti ja runko on enintään keskitäyteläinen.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Palapa Of Your Dreams, United States
3.5
Mbc 11/2018. Mielenkiintoinen vajaa 6 viikkoa vanha dipa Alvarado Street Brewingiltä Kaliforniasta. Kauniin keltainen puolisamea olut parin sormen vaahdolla. Tuoksu on raikkaan mehuisan ananaksinen, hivenen karamellisen appelsiinimarmeladinen sekä kirpsakan sitrushedelmäisen hedelmäkarkkinen. Maku on melko runsas suutuntuman avulla, mutta ehkä vähän kevyen puoleinen prosentteihin nähden. Maussa makeahkoa ja karamellista ananaksisuutta ja sitruunakakkua. Jälkipotku on kevyehkön havuisan katkeroinen. Palaset on hyvin kohdillaan kovaan olueen, mutta minua tässä oluessa häiritsee makumaailman saippuaisuus sekä katkeroiden jälkeen suussa maistuva kuiva alkoholisuus. Näin ollen totean, että kiva olut, mutta viime talvena ensi kertaa maistamani samaisen panimon west coast ipa oli kyllä tätä merkittävästi parempi. 3,7.