Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Consider Yourself Hugged 11.9%, Prairie Artisan Ales, United States
21 notes
3.7
Consider Yourself Hugged
11.9% Imperial Stout

Avis

Post author: Winzard
Winzard
3 years ago
Consider Yourself Hugged, United States
3.2
Illan viimeiset hitaat Prairien kanssa. Tämä on muistaakseni hankittu joskus 2018 kesällä, joten on kerennyt hetken aikaa jo pullossa lepäilemään. Olut on maustettu maapähkinävoilla ja kahvilla. Olut kaatuu lasiin tummana ja mukavan paksuna. Pinnalla käväisee ruskea pienikuplainen sormen korkea vaahto. Tuoksussa on makeutta ja maapähkinävoita reilusti. Pientä kahvisuutta ja tummaa yrttisyyttä. Maku on melko kevyt voltteihin nähden, ja suutuntuma on suorastaan vetinen. Kivaa maapähkinävoita, kahvia, suklaata ja tummaa maltaisuutta, mutta nyt kokonaisuus on kyllä todella keskinkertainen. Odotin tältä paljon syvempää ja intensiivisempää otetta. Todella kevyt ja vetinen kokonaisuus, joka ei ole edes balanssissa mitenkään. Todella suuri pettymys. Maku on kuin 5% Stoutissa.

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
3 years ago
4.0

Post author: tharju
tharju
3 years ago
3.6

Post author: Jpluomajoki
Jpluomajoki
@ De Bierliefhebber
5 years ago
Consider Yourself Hugged, United States
4.1
When cold, coffee is nice but overpowering, which in this beer is not even a bad thing. Peanut butter shows up quite a lot when it's warmer and the coffee behaves nicely in the background. Really round and sweet and thick and all the other good things. Only negative-ish thing is that the roastiness does not play along with other flavours.

Post author: Folley
Folley
5 years ago
3.6
Le beurre de cacahuète amène de la douceur et de la rondeur. Une belle sensation de chocolat sur le retour, l'amertume du café à la mise en bouche se fait vite oublié. Pas de goût d'alcool en excès.

Post author: Malakian
Malakian
5 years ago
4.8

Post author: wezo
wezo
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
3.9
Liikaa paahdetta. Liikaa humalaa. Liian vähän pekaania

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
Consider Yourself Hugged, United States
4.3

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.0
Turhan hapan

Post author: Grey
Grey
@ Speciaalbierpakket.nl
5 years ago
Consider Yourself Hugged, United States
3.8
1. Prairie Artisan Ales olut vuoroon. OLUT: Consider Yourself Hugged PANIMO: Prairie Artisan Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 11,9% VÄRI (EBC): 80.0> (Kolanmusta) KATKEROT (EBU/IBU): 50.0 TUOKSU: Espressoinen, paahtopähkinäinen, hieman paahto krokanttinen. Kompleksinen. VAAHTO: Sormen mittainen, nopea, tummanruskea. Hieman pliisu GREY'S VIEW Ensipuraisussa yllättävän kepeään runkoon on onnistuttu saamaan sopivasti hiilihappoja ja tuollaista voimaisen suklaakiisselin tuntua. Lämmetessään olemus muuttuu ronskimmin moottoriöljyksi. Kärkimakuina runsaan voin lisäksi espressoa, maapähkinää, tummasuklaata, fariinisokeria ja kepeää kuivattavaa mausteisuutta. Makukirjo on makeaan kallellaan, mutta ei lainkaan yliammutusti. Paahtokahvi tasapainottaa sopivasti. Jälkiliuku on hieman melassinen, sokerinen, siirappinen, mutta samalla miellyttävän notkea. MUUTA MAINITTAVAA: Varsin mainio maapähkinävoi olut tämä on. Maut ovat varmoissa käsissä ja siltikin hienostuneen runsaat. Jälkiruoaksi sopiva.