Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry 8.3%, Mikkeller, Denmark
18 notes
3.8
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry
8.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Makkaraministeri
Makkaraministeri
@ Mikkeller Bar Viktoriagade
5 years ago
4.0
Oi oi, mummon raparperikiisseli palautuu mieleen tätä olutta nautiskellessa. Yllättävää monella levelillä ja nimenomaan hyvässä mielessä. Pirteä ja voimastava juoma!

Post author: kaaostaja
kaaostaja
@ Mikkeller Bar Viktoriagade
5 years ago
4.7
Mahtava yllätys järkyttävästä smoothie-lappapuuroväristä. Hedelmäisessä rungossa maistuu niukasti mukana olut kaiken hedelmäiloittelun kanssa. Ja se olut on miellyttävän tasapainoinen katkeroineen kaikkineen. Ehkä jotain raparperia? Crooked moon pääsi vinksahtaneella tavallaan omaan top kymppiin.

Post author: Antti K
Antti K
5 years ago
4.5

Post author: Allu K
Allu K
5 years ago
3.1

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry, Denmark
4.0
Lauantain lasiin hieman liian kauan kaapissa makoillutta Mikkellerin collabia. Vadelmalla maustettua ”hazy iipaa”. Lasissa punertava, marjaisa samea mehu. Vaahtoaa noin sormellisen. Tuoksu on kirpeän ananaksinen ja marjaisan happaman vadelmainen. Hieman limeäkin lorautettu mukaan. Maku on happaman vadelmaisen punaviinimarjaisa ja trooppishedelmäinen. Ananasta, passionia ja ihan vähän veriappelsiinia. Mukavat verigreippiset ja kirpeän vadelmamehuisat katkerot. Varsin mainio dipa, joka on yllättävän raikasta ja helppoa juotavaa ja johon kerrankin lisätyt marjat tuovat jotakin lisää eivätkä ole mukana vaan kikkailun vuoksi. Mainio. 4,1.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.3
Punertavan oranssi, ehkä enemmän pinkkiim päin oleva, vaaleavaahtoinen poreileva sakea olut. Tuoksu on raikkaan kirpeän marjainen, vadelma on vahva. On siinä jotain muutakin. Kova kaksoisvaikutus, vadelmaa ja humalaa, pirskahtavaa poreisuutta, mutta volteista huolimatta kevyt kokonaisuus.

Post author: Buma
Buma
5 years ago
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry, Denmark
4.6

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
3.5
Aika veikeä kaveri, sellainen simofrangenmainen. Nasta tuoksu ja makukin paranee maistellessa. Aika kiva.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry, Denmark
4.0
Julman värinen, piti hetki sitä ihmetellä. Tölkin aukaisussa tuli heti ipamainen vadelmainen tuoksu. Tuoksussa kevyesti vadelmaa, sitrusta. Maistuu enemmän vadelmalle kuin osasin odottaa. Mukavan täyteläinen, kirpeän raikas vadelma. Vadelma yhdistyy omissa olutkokemuksissa niin vahvasti happamiin oluisiin, että hankala on saada tätä maistumaan ipalta 😁 Hyvää on.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Oregon Fruit Series: Crooked Moon Hazy IIPA w/ Raspberry, Denmark
4.1
MBC 11/18 10 viikkoa sitten tölkitetty hienon värinen punainen, samea, mehuisa vadelma NEDIPA. Pieni vaahto käväisi vikkelään. Tuoksu on kirpeän sitruksinen, hivenen, greippinen, happaman punaisen marjainen (vadelma, mansikka), trooppishedelmäinen ( ananas, persikka, passion), hienon ruohoinen, keksinen. Maku on hyvän trooppishedelmäinen ja samalla hieman hapan punaisen marjainen, sitruksinen, kevyen greippinen, ruohoinen. Jälkimaku on on keskipitkä, keskikuiva, keskikatkera. Vehnä, ohra, kaura ja ruis muodostaa maukkaan hiivaleipäisen rungon. Suutuntuma on keskitäyteläinen, tahmea, pehmeän hapokas. Tykkäsin kovasti. Pehmeän katkera ja vadelma teki mukavan happaman vivahteen.