Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines 8.3%, Mikkeller, Denmark
6 notes
3.4
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines
8.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Mikkeller, Copenhagen Kastrup Airport
5 years ago
3.5

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines, Denmark
3.5
Todella lyhyestä virsi kaunis: saunaoluena liian pitkään juomatta ollutta Oregon-sarjalaista. Kirpsakan sitruunainen, hieman mandariininen, mutta ei mitenkään selkeästi. Ennenkaikkea liian saippuainen ja keinotekoinen maku. Runkokin jää turhan ohueksi. Ei vastaa hintaansa, mutta mikäpäs sitä saunaoluena tällaisesta on nauttiessa. 3,3-3,4.

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
6 years ago
4.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines, Denmark
3.8
Päivää vaille 7 viikkoa tölkityksestä. Kevyt valkea vaahto. Lähes täysin kirkas vaaleankeltainen iipa. Tuoksu on happamahkon sitrusmehuinen ja kevyen limeinen, runsaahkon makean mandariininen ja mehuinen, kepeän appelsiininkuorinen, kepeän ananaksinen, kevyen ruohoinen ja saippuainen sekä kepeän keksisen maltainen. Maku on happaman (hieman kuivakan) sitrusmehuinen, runsaahkon makean pehmeän (survotun) mandariininen, kepeän appelsiininkuorinen, kevyen kukkainen ja kevyen ruohoinen, kepeän makeahkon vehnäisen kaurakeksisen ja pehmeän leipäisen ohrainen Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on mandariinimehuinen kevyellä sitruksella ja kevyen pehmeän maltainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen runsaamman keskinkertaisella pehmeällä mehuisalla rungolla. ---------- Tosi raikkaan tuntuinen pohja tässä ilman mandariiniakin. Mandariini tuo sitten makeutta ja lisäpehmeyttä. 8,3% tuntuu ihan vähän mehuisuudessa. Maussa makeutta leikkaa alkuun sitruksinen happamuus, joka katoaa sitten hiljalleen jättäen loppuun makeahkon mehuisuuden. Kiva kokonaisuus, ei silti pääse hintansa tasolle vaikkei sillä pitäisi olla arvioon merkitystä.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller & Friends
6 years ago
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines, Denmark
4.0
Mikkellerin ja Oregon Fruitin mandariini IIPA, jonka pitäisi olla suht tuoretta. Parasta ennen 19/09/2019, johon nyt on vielä se reilu 10kk aikaa. Lasiin kaatuu melko kirkkaan keltainen ja aavistuksen samea olut. Vajaa kahden sormen todella höttöinen vaahto nousee pinnalle, ja laskiessaan jättää lasin reunan aivan pitsin peittoon. Tuoksu on todella raikkaan sitrusvetoinen, ja on siellä taustalla se mandariini ja appelsiinkin esillä. Aavistus vehnäistä keveyttä ja ruohoisuutta. Oikein miellyttävä. Maku on reilun sitruksinen, aavistuksen hapan ja hyvin mandariininen. Mukana on toki myös appelsiinia, tuoretta greippiä ja ananasta. Alun happamuuden jälkeen makupaletti kääntyy aavistuksen kypsemmän ja makeamman hedelmän puolelle. Kuitenkin vain hieman, joten raikkaus säilyy kuitenkin. Happoja on todella vähän, ja olut on näinkin kovalle alkolle (8,3%) kevyen raikasta juotavaa. Alkoholi on piilotettu hienosti. Vähän erillainen IIPA. Ei ole kauhean mehuisa, eikä katkeroa ole ollenkaan. Kevyt, sitruksinen ja suht raikas kuitenkin. 3,9 tähteä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
6 years ago
Oregon Fruit Series: Hazy IIPA With Tangerines, Denmark
3.5
Uusi olut Pintissä ja ensimmäinen arvio. Oregon Fruit ja Mikkeller. Mainosvideossa tämän kyseisen olutsarjan tuotokset ovat kyllä niin ihanaa silmäkarkkia kuin vain olla voi. Hyvinkin mandariinisen samean keltainen väriltään ja makean hedelmäinen tuoksultaan. Sanoisin että ylikypsän mandariinin mehu tulee esille hieman liiaksi, mutta muuten ihan perus IIPAn ominaistuoksuinen. Itse pidän enemmänkin kitkeristä IPA-oluista kuin näistä makeista, joten tämän makeus on itselleni hieman liikaa. Mandariinia (ylikypsää) tässä todellakin on, ja happoja liian vähän että se olisi tarpeeksi raikasta. Toisaalta, tämä on juurikin sitä mitä lupaa. Mandariinilla maustettua olutta - näille riittää faneja varmasti - onhan tämä laadukas. Alkoholia ei mausta huomaa kyllä yhtään. 19.09.18. kaiketi tölkitetty, eli viisi viikkoa sitten. 3.6/5.