Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Freak Magnet 8.5%, Wylam, England
21 betyg
4.0
Freak Magnet
8.5% Imperial IPA / Double IPA
DIPA.

Recensioner

Post author: Conszul
Conszul
@ OnTap
3 years ago
5.0

Post author: tharju
tharju
5 years ago
4.0

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.2

Post author: tharju
tharju
5 years ago
3.5

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
Freak Magnet, England
3.1
Makupaletiltaan ehkä snadisti liian perus. Kuitenkin kaikki kunnossa ja ihan hyvä perus iist koust-dipa lasissa. Vähän hukkuu massaan vaan.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beerdome
5 years ago
4.2
Mehuisan humalainen tuoksu. Maku on myöskin todella mehuisan trooppishedelmäinen: persikkaa, ananasta, mandariiniä, mangoa. Oikein hyvää...

Post author: Julian B.
Julian B.
5 years ago
5.0

Post author: Volker P
Volker P
5 years ago
5.0

Post author: Grey
Grey
5 years ago
Freak Magnet, England
4.5
OLUT: Freak Magnet PANIMO: Wylam OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Englanti VAHVUUS: 8,5% VÄRI (EBC): Hunajameloninkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hedelmäinen ja hennon sitruksinen. VAAHTO: Miedohko, lähes kahden sormen mittainen ja nopeasti kaikkoava. GREY'S VIEW Mielenkiintoinen alku. Pehmeän, runsas ananaksinen, hieman mangososeinen kunnes sitrus pilkahtaa ja taittuu sittenkin vihreärypäleiseen häiveeseen. Kevyttä tammisuutta jopa ja greipin- sekä sitruunankuorta mukana. Runko on täyteläisen oloinen, mutta ei mene kuitenkaan puuroksi. Kuplaisuus on minimissään, mutta katkerot rummuttavat tahtia niidenkin puolesta. Jälkimakuna rypäleisyys nousee selkeämmin esiin tehden tästä kyllä mielenkiintoisen kokonaisuuden. Kevyttä lämmittävyyttä ja poskia punaavaa myös. Maut kehittyvät huomattavasti lämmetessä. MUUTA MAINITTAVAA: Monipuolinen ja makurikas DIPA. Erilaisia makuja tulee tuttujen seassa hyvässä rytmissä tehden tästä hieman erilaisen kokonaisuuden. Loppujen lopuksi erinomainen DIPA!

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.2