Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Death Crush 9.5%, In Peccatum Craft Beer, Spain
8 arviota
3.8
Death Crush
9.5% Imperial Stout

Arviot

Post author: Antoine G
Antoine G
4 years ago
4.5

Post author: Pierre C
Pierre C
4 years ago
5.0

Post author: Harala
Harala
@ Koht Õllepood
5 years ago
Death Crush, Spain
4.2
Runsas, tasaantuu melko hitaasti ohueksi kerrokseksi. Tumman ruskea, lähes musta. Tuoksu alussa vaahdon päältä kitkerä, mutta tasaannuttuaan suklaa, kahvi ja paahteisuus pääsee esiin. Maku on makeahko, paahteinen, suklainen ja hieman kahvia. Lähes hapoton.

Post author: Pierre T
Pierre T
@ La Bièrothèque
5 years ago
Death Crush, Spain
4.5
Note et senteur de café froid. Très amère. Le taux d'alcool ne se ressent malgré le goût de sucre A goûter pour la curiosité

Post author: Jupar
Jupar
5 years ago
4.0

Post author: Juovo
Juovo
@ Beergium Webshop
5 years ago
Death Crush, Spain
4.1
Espanjalaista imperiaalia mustaa lasiin. Mielenkiintoinen tuote mukiin. Lasiin kaatuu syvän mustaa olutta, valon edessä taittaa lasin ja oluen rajalla kevyesti tumman ruskeaa. Vaahto on tummanruskea sametti, joka tosin häviää melko nopeasti jättäen oluen lähes vaahdotta. Jättää öljyistä valumajälkeä lasin kylkeen. Tuoksu on melko hedelmäinen viikunasta ja rusinasta, mukavan hedelmäisen viskinen, lakritsinen, hiilinen, hyvin maltainen ja paahteinen, espressopaahteinen, tuoreen kahvipapuinen, suklainen, tammisen voimakas, kevyesti sokerisen romminen, tumman karamellinen, hiukka marjainen, tumman leipäinen. Maku jatkaa yllättäen raikkaan kevyen sitruunan ja viikunaisen makealla hedelmällä, viskillä, tammella, tynnyrillä, lakritsilla, melassilla, tummalla karamellillä, kevyellä espressolla ja tuoreella kahvipavulla. Vaniljaista pehmyttä elementtiä on mukana, kermaisuutta, kevyttä tuhkaisuutta, mausteisuutta ja mallasta. Jälkimaku suklaisen kahvinen, maltainen, hedelmäinen ja karamellinen. Suutuntuma keskitäyteläinen, hapokas, katkeroinen ja kevyen öljyinen. Yllätti - erittäin positiivisesti. Todella IS, vaati hieman aikaa lasissa saada haistella maailmaa, että sai kaikki arominsa esiin. Suosittelun arvoinen.

Post author: Pegaso
Pegaso
@ El Tirador. Toledo
5 years ago
Death Crush, Spain
2.9

Post author: orson
orson
@ Líquidos Almacén de Cervezas
6 years ago
Death Crush, Spain
4.3
Tuoksussa viskiä ja paahdetta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, tukevahko ja pehmeä. Maussa lakritsia reippaasti, viskiä, makeutta, sokeria sekä hieman paahdetta ja kahvia. Jälkimaku mukavan pehmeän lakuinen. Tosi hyvä! Varsinkin jos pitää lakritsista.