Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rikki Tikki Tavi 5.6%, Green street brewery, Russia
15 ratings
3.6
Rikki Tikki Tavi
5.6% American Pale Ale

Reviews

Post author: Mhup
Mhup
3 years ago
2.5

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
4 years ago
3.7
Valmistusainelistassa ei ole mitään hedelmistä, mutta jos tässä ei ole käytetty aprikoosimössöä, niin humalat ovat varmaan Chernobylista. Makeaa ja hyvää cheddarin kanssa.

Post author: Katja
Katja
@ Mikkeller Helsinki
5 years ago
4.0
Tuore mango maistuu oikein hyvin, kiva pieni katkerokin tulee loppuun. Mangolassia pienellä greipin kirpeydellä.

Post author: Topi La
Topi La
@ Sports Bar Töölö
5 years ago
3.0

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Panema
5 years ago
Rikki Tikki Tavi, Russia
3.8
Hanasta. Utuinen oranssinen pale ale. Tuoksussa runsaasti pehmeää ja mehukasta mangoa sekä persikkaa ja kevyemmin ananasta, maitoisuutta ja kauraisuutta sekä taustalla kevyttä sitrusta. Ihana tuoksu. Maussa runsaasti pehmeää mangomehuisuutta ja persikkaa, hapanta kuivattavaa sitrusta/greippiä ja kepeää yrttisruohoisuutta, maitoista laktoosisuutta, kepeää ananaksisuutta ja pehmeää maltaisuutta. Katkeroa kevyesti. Jälkimaku on mangoisen persikkainen ja maitoinen. Suutuntuma on hiilihappoinen lähes keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ----------- Makeanpuolinen hedelmäinen pale ale. Paljon mangoa ja persikkaa sekä sopivaa maitoisuutta. Kuivattavaa ja hapanta sitrushedelmää iskee kylkeen. Kiva.

Post author: Ville K
Ville K
@ Panema
5 years ago
3.5
Hyvin pehmeä, mangoinen ja mehuinen olut. Makea ja tasapainoinen tuotos!

Post author: Miikka K
Miikka K
@ Öl | Ut
5 years ago
3.7

Post author: Favour
Favour
@ Olutravintola Malmgård
5 years ago
4.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Mallaskellari
5 years ago
Rikki Tikki Tavi, Russia
3.6
PE päiväys alkaa tulla vastaan...eli ylihuomenna. Lähes sameaa oranssia juomaa. Tuoksussa mangosmoothieta ja vaniljakermajäätelöä. Suutuntuma kermainen, pehmeä ja melko täyteläinen. Ei kovinkaan paljoa happoja. Maku on mangososeinen. Laktoosi tosiaan pehmentää kovasti makua. Pientä karvautta ja tunkkaisuutta kun olisi pitänyt päästä nauttimaan tuoreempana. No kuitenkin mukavan hedelmäinen ja kermainen.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mallaskellari
5 years ago
Rikki Tikki Tavi, Russia
3.9
Best before in two weeks. Still, had to try it since Mango Lacto APA seemed interesting. Scent is mix of mango and cream. Promising, but mango isn't too explosive. Maybe due to age. Taste offers super smooth mango milkshake with slightly watery end but with a surprise juicy mango that sticks on your tongue. Afterbite has mild aged hops/bitterness. Very good drinkability thanks to smooth texture and flavour of the beer. Despite the age, it's one of the best APAs I've had. Wish I'd get a chance to have this fresh.