Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sosus 7.8%, Toppling Goliath Brewing Co., United States
15 notes
4.0
Sosus
7.8% Imperial IPA / Double IPA
Sosus is crafted in humble tribute to the elegant works of mosaic art created by Sosus of Pergamon. We’ve showcased the Mosaic hop by draping it across a simplistic malt canvas, allowing you to experience the irresistible flavors of pineapple and tropical fruit for which the Mosaic hop is most well known.
IBU : 100
Houblon : Mosaic

Avis

Post author: Juho L
Juho L
5 years ago
Sosus, United States
4.1
Erinomainen olut tämäkin. Ei pärjää mitenkään King Suelle mutta timanttinen olut silti. Ei niin pehmeä ja vähän pistävämpi kuin King Sue mutta muuten kyllä asiat kunnossa. Herkullinen.

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.3

Post author: tharju
tharju
5 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
Sosus, United States
3.9
TG:ltä odottaa aina todella kovia oluita, ja toivotaan että tämäkin on sitä. Valitettavasti on kiireiden takia kerennyt ottamaan ikää jo hieman. Tölkitetty 14/02/19, joten tänään ikää 9 viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin sameana. Parin sormen korkea vaalea ja kuohkean kermainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on mukavan raikas ja trooppishedelmäinen. Ananasta, persikkaa, mangoa ja appelsiinia. Mukana on myös pihkaista havuisuutta ja kuivahkoa katkeroa. Maku on raikkaan ja kuivahkon sitruksinen, appelsiininen ja ananaksinen. Jälkimaussa on mukavasti kuivaa katkeroa. Alkoholi on piilossa. Happoja melko paljon. Hyvää? Kyllä! Oikein maukasta, mutta ei mitään erikoista. Mukava ja helposti lähestyttävä DIPA. 3,9 tähteä.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
5 years ago
Sosus, United States
4.4
Scent has some modest pine. Pineapple when sniffed from the can. Should probably mix the sediment inside the can. (After mixing, the color of beer is fresh, usual NEIPA yellow). Taste has plenty of fresh pineapple, hoppy and bitterness in balance after that. Aftertaste is a bit bland and dry. Gets more pleasant after warming up a bit. Aftertaste is slightly hop-oily and mildly dry. Good drinkability for dIPA and nice execution overall.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
Sosus, United States
3.9
Ihan maukas dipa, firmalta odottaa kuitenkin aina loistavaa. Mikään ei varsinaisesti tökkää mutta ei tule wau -efektiäkään.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Sosus, United States
3.8

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
Sosus, United States
4.7
Toisiksi paras Toppling Goliathin olut tähän mennessä heti King Suen jälkeen. Sitrusta, ananasta ja trooppista hedelmää. Erittäin hyvä börsta taas TG:ltä.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Sosus, United States
4.3
Mahtava tuoksu. Oikein hedelmäinen, makea, pehmeän havuinen ja ruohoinen. Maku on samaa rataa. Mukavan hedelmäinen ja makea, silti potkua löytyy perinteisen ipan muodossa. Havuisuutta ja katkeroa. Ihan loistavaa, ettei tämä tämä ole sellainen paksu mehumössö. Enemmän perinteiseen suuntaan kallellaan. Todella hyvä, helposti voisi useammankin juoda. Kevyttä ja sopivan makeaa, muttei liian. Mukavaa rapsakkuutta humalasta, kivat ja maltilliset katkerot. Pikkuisen ikä ehkä painaa, mutta onhan hyvä. Korjaus edelliseen: soosit tuli tölkin pohjalta toisella kaadolla, että on tämä loppu semmoista paksua mehumössöä 😂

Post author: Buma
Buma
5 years ago
Sosus, United States
3.8
Hyvä on tämäkin. Ei yllä kyllä veljensä dinojunan (King Sue) tasolle. Tämä vaaleampi ja selkeästi greippisämpi. Poikkeuksellisen mehukas ja upea tuoksuinen kuitenkin.