Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jonge Lambik / Young Lambic 5.0%, Brouwerij Lindemans, Belgium
7 ratings
3.0
Jonge Lambik / Young Lambic
5.0% Lambic - Unblended / Traditional
Pure, rare, young, uncarbonated, unblended, unsweetened lambic. Variations in each batch are determined by many factors: brewing season, foudre history, and the magic of wild yeast. Draft only.

Reviews

Post author: Devenec
Devenec
@ Gastropub Tuulensuu
2 years ago
Jonge Lambik / Young Lambic, Belgium
2.5
Tampereen olutkierroksen kuudes olut: Olut on lasissa keltaista ja sameaa. Vaahtoa ei juuri jäänyt. Tuoksu on kuiva, hapan, mahahappoinen ja humalainen. Maku on kuiva, hapan, miedon omenaviininen ja melko tasainen lambiciksi. Olut ei ole erityisen hyvä, vaan jollain tavalla tylsä. Maku ikään kuin loppuu kesken.

Post author: Lauri K
Lauri K
@ Gastropub Tuulensuu
2 years ago
2.0
Tuoksuu sappinesteeltä, siitä ei pääse yli. Maku itsessään on aika heleä, hieman kirpeä ja marjaisa. Pidätä henkeäs kun tätä juot.

Post author: Esko N
Esko N
@ Gastropub Tuulensuu
2 years ago
Jonge Lambik / Young Lambic, Belgium
2.0
Tämä tuli maistettua jo Tampereella. Kullan sävyinen ja melko kirkas. Vaahto on niukka. Tuoksu on melko vaisu, hieman puuta ja kirpeyttä erottuu. Maku on yllättävän kevyt. Vähän on sitruunaista pistosta sekä hennosti puuta ja yrttisyyttä. Maku on kyllä hämmentävän olematon, kun on tottunut täyteläisimpiin lambiceihin. Tämä on jo jopa hieman yksipuolinen. Liian kevyt kokonaisuus, syvyys puuttuu.

Post author: Daaf
Daaf
@ Gorgées Bar à boire
2 years ago
4.0

Post author: Valentin N
Valentin N
2 years ago
4.0

Post author: Daaf
Daaf
@ Georges café
6 years ago
3.0