Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nowhere World 8.0%, Left Handed Giant Brewing, England
10 ratings
3.9
Nowhere World
8.0% Imperial / Double Milk Stout

Reviews

Post author: Simon
Simon
5 years ago
3.8

Post author: Petteri A
Petteri A
@ Nowy Kraftowy
5 years ago
5.0
Täyteläinen ja pehmeä. Kookos tuo suklaiseen stoutiin kivan lisän.

Post author: Malakian
Malakian
5 years ago
4.8

Post author: Philmyglass
Philmyglass
@ Top of the Hops
5 years ago
Nowhere World, England
4.0

Post author: Nicolas C
Nicolas C
5 years ago
4.0

Post author: Philmyglass
Philmyglass
@ Top of the Hops
5 years ago
Nowhere World, England
4.0
Top stuff. Strong aroma of coconuts and chocolate. Flavour of intense coconut, creamy milk chocolate, a touch of coffee and cocoa. Sticky sweet malty finish. Excellent.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.7

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nowhere World, England
4.3
Päälle 2kk tölkityksestä. Täysin mustaa stoutia kevyellä beigellä vaahdolla. Tuoksu on kookoksinen, runsaahkon makean maitosuklainen, makean toffeinen ja karamellinen, kepeän kuivahkon kaakaoinen ja kaakaonibsinen, kevyen vaniljainen, kevyen nokinen ja kepeän suklaakakkuinen. Mukavan pehmeä täyteläinen tuoksu. 😘 Maku on runsaahkon pehmeän kookoksinen (hiutaleinen), runsaan makean pehmeän tummahkon maitosuklainen ja kepeän toffeinen, kuivan kaakaoinen ja kaakaonibsinen, kepeän nokinen ja paahteinen sekä kevyen kahvinen, hieman vaniljainen ja suklaakakkuinen. Katkeroa on kevyesti. Jälkimaku on hyvin suklainen ja kaakaoinen kevyellä kookoksella. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. -------- Tummalla tuplasuklaalla oleva Bounty-suklaapatukka olisi hyvin lähellä tätä kokonaisuutta maultaan kylmempänä nautittaessa. Lämmetessä tulee mukaan selkeämmin nokisuutta, kaakaota ja kaakaonibsejä, jotka leikkaavat makeutta ja kookosta. Mokkaruutua. Lisätyt aromia vievät tätä stoutia pääosin. Ajan kanssa huomaa myös taustalla olevaa runkoa. Kokonaisuutena todella onnistunut jälkiruokastout. Ei ole liian makea. Pehmeä ja tasapainoinen kokonaisuus. Nam.

Post author: orson
orson
@ Hop Burns & Black
6 years ago
Nowhere World, England
4.1
Tuoksussa paljon kookosta. Myös suklaata, makeutta ja vaniljaa. Suutuntuma matalahiilihappoinen, pehmeä ja aika runsas. Maussa kookosta, makeutta, karamelliä ja suklaata. Jälkimaku kookossuklainen. Kookoksen ystäville erinomainen.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Nowhere World, England
4.5
Tummanruskea juoma ja sormen leveä, nätti, pehmeä kermavaahtomainen kukkanen pinnalla. Tuoksu on huumaava. Ai että. On maitosuklaata, kaakaopapuja, hyvää kahvia, kookosta ja paahteisuutta ja toffeeta. Vähän tulee Bounty mieleen. Suutuntuma on niin täyteläinen ja pehmeän kermainen, öljyisen paksu ja lähes hiilihapoton. Täydellistä. Maku on todella maitosuklainen, tumman kaakaopapuinen, vahvan kahvinen, kookoksinen. Kylläpä laktoosi pehmentää paahteista kokonaisuutta. Mukava makeus kokoajan pinnassa. On vaan niin hyvää. Makeiden stouttien eliittiä hienolta panimolta. Kaikki balanssissa, kookosta mausteena.