Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jackie Brown 6.0%, Mikkeller, Denmark
65 notes
3.5
Jackie Brown
6.0% Brown Ale
Mikkellers tribute to the foul-mouthed stewardess Jackie Brown from Quentin Tarantino’s movie of the same name. It’s a roasty, chocolaty brown ale with hints of coffee and licorice. Being a Mikkeller brew the malts are inevitably complimented by a great amount of hop bitterness, aroma and flavour.

Avis

Post author: Unicorn
Unicorn
2 months ago
3.7

Post author: Lauri
Lauri
@ Mikkeller Beermail Box
2 years ago
Jackie Brown, Denmark
3.9
Kevyen oranssisen tummanruskeaa ja sameahkoa. Melko runsas, ruskeahko, nopeasti haihtuva ja isokuplainen vaahto. Tuoksu todella maukkaan ja miellyttävän makean maltainen, siirappinen, taatelinen, viikunainen ja kevyen rusinainen. Maku maukkaan maltainen, makean luumuinen, taatelinen ja rusinainen sekä melko topakan humalaisen ja maltaisen katkera. Lopussa myös pientä ruisleipäisyyttä. Miellyttävät, muttei loppuun asti täysin tasapainoiset maut. Suutuntuma on aluksi hyvin pehmeä ja täyteläinen, mutta kuivuu ja katkeroituu loppua kohden ehkä jopa liikaa. Maukas ja melko tuhti makujen kavalkaadi, mutta tasapainossa pieni valitettava särö.

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Jackie Brown, Denmark
3.3
Punaruskea. Vaalean ruskeat vaahdot. Tuoksu paahteinen ja sitruksinen. Maku kuiva, runsas hiilihappoinen, paahteinen, suklaata, kahvia ja sitrushedelmiä. Hyvä olut.

Post author: KellerTim
KellerTim
3 years ago
3.7

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Mikkeller Beer Club
3 years ago
3.9
Ainut miinus että ei saa lähikaupasta. Miinukset tulee vain siitä että en ole tumman ystävä. Mutta jos pitää tummasta on varmaan 5 tähden olut.

Post author: Mikkk
Mikkk
3 years ago
Jackie Brown, Denmark
4.2

Post author: Drunkabilly
Drunkabilly
3 years ago
3.0

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Jackie Brown, Denmark
3.1
Mikkeller Spring Box #5

Post author: Daniel
Daniel
4 years ago
Jackie Brown, Denmark
4.0
Etikett 2* Geruch 5* Aussehen 5* Geschmack 4* Feste Schaumkrone, tolle Farbe. Startet leicht spritzig und geht dann mit schokoladigen Röstaromen in eine bittere Richtung.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.2
Yllättävän läpikuultava, mutta silti kevyt ja raikas. Hyvä suklaan sivumaku.